.........

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

"ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ" ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ

Ένα τρίλεπτο μεταξύ 36΄ και 39΄, καθόρισε την τύχη του παιχνιδιού ανάμεσα στο Αυλωνάρι και στον Δύστο. Στο 36ο λεπτό, τραυματίστηκε ο Καραμπίνης και έμμεινε για τρία λεπτά εκτός αγώνα. Στο επόμενο λεπτό η ομάδα του Δύστου κέρδισε πλάγιο άουτ, ο διαιτητής σφύριξε, οι παίκτες του Αυλωναρίου σταμάτησαν και οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν γρήγορα με αποτέλεσμα να βγει ο Ηλίας μόνος απέναντι στον Κεφάλα και με διαγώνιο σουτ να ανοίξει το σκορ. Στο 39ο λεπτό και πάλι από την αριστερή πλευρά, ο Ηλίας έκανε παράλληλη σέντρα και ο Πιλάτης Γ. ανενόχλητος μέσα από την μεγάλη περιοχή με σουτ έκανε το 0-2. Στην συνέχεια επανήλθε στο παιχνίδι ο Καραμπίνης και αποκαταστάθηκε η ισορροπία, όμως δεν είναι λογικό να μένεις για τρία λεπτά με παίκτη λιγότερο και να δέχεσαι δύο γκολ. 
Πριν από αυτό το διάστημα οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία. Στο 20ο λεπτό, ο Μαστροκώστας από καλή θέση σούταρε άουτ και στο 27ο λεπτό, ο Χριστοδουλόπουλος από το ύψος της μεγάλης περιοχής με πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Το ημίχρονο έκλεισε με μια κεφαλιά του Καραμπίνη μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαλιαγκού να περνά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. 
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι είχε πλήρη υπεροχή πίεσε την άμυνα των φιλοξενουμένων δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες δεν κατάφερε όμως να μπει ξανά στο παιχνίδι. Στο 54ο και στο 60ο λεπτό, ο Κοτρόζος από ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε άουτ. Ο Δύστος στο 75ο λεπτό, κατάφερε σε αντεπίθεση με σουτ του Ευδοξιάδη να κάνει το 0-3. Εκεί το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά και το μόνο που κατάφερε το Αυλωνάρι ήταν να μειώσει στο 82ο λεπτό, σε 1-3 με σουτ του Βογιατζή.
Η αδράνεια στην άμυνα την στιγμή του τραυματισμού του Καραμπίνη, συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, γεγονός αδιανόητο για σοβαρή και έμπειρη ομάδα. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι. Στο 90ο λεπτό αποβλήθηκε ο Τσαλιαγκός Γ. Ν.
Έπαιξαν για τον Α. Ο. Α.: Κεφάλας, Bah, Κηρύκος(46΄Βογιατζής),Τσαλιαγκός Γ. Ν., Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος(77΄Τσαλιαγκός Γ.Σ.), Σεϊντόπουλος, Καραμπίνης, Μακρής(82΄Τσαπέρος), Κοτρόζος, Βασιλείου.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου παίζει εκτός έδρας με τον Λήλαντα Βασιλικού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: