.........

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΣΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Άλλο ένα τοπικό ντέρμπι για τον Α. Ο. Αυλωναρίου, το Σάββατο στις 15.00 στο γήπεδο ¨΄ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨. Αντίπαλος η ομάδα του Δύστου που διαθέτει αξιόλογο σύνολο και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από το Αυλωνάρι. Στο κύπελλο μάλιστα τέλη Αυγούστου, είχε νικήσει μέσα στο Αυλωνάρι με 1-0. Οι δύο ομάδες έχουν κάνει πολύ καλή πορεία φέτος στο πρωτάθλημα και βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου με 13 βαθμούς είναι στην 2η θέση, πίσω από Δροσιά και Κύμη, που προηγούνται με 16. Ο Δύστος βρίσκεται μια θέση πιο κάτω με 12 βαθμούς και συγκατοικεί με Ολυμπιακό Χαλκίδας, Καστέλλα και Λήλαντα Βασιλικού. 
Στα τοπικά ντέρμπι ο Α. Ο. Α. έχει νικήσει 2-1 το Νεοχώρι και έχει χάσει με 1-4 από την Κύμη. Ο Δύστος έχει επίσης νικήσει το Νεοχώρι με 2-1, δεν έχει παίξει ακόμη με την Κύμη. Η Κύμη έχει νικήσει εκτός έδρας το Νεοχώρι με 1-3. Η παρουσία των τεσσάρων ομάδων της περιοχής δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.
Το Σάββατο λοιπόν στις 3 μετά το μεσημέρι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ένα ακόμη ντέρμπι στο Αυλωνάρι. Η διοίκηση του Α. Ο. Αυλωναρίου καλεί τους φίλους της ομάδας να σταθούν για άλλη μια φορά στο πλευρό της και να βοηθήσουν  να επιτύχει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την νίκη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: