.........

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ Ο Α.Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

Άλλη μια νίκη, εντός έδρας για τον Α.Ο. Αυλωναρίου που τον έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς. Νίκησε με 3-1 την Καστέλα μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Στην κορυφή βρίσκεται η ομάδα της Κύμης με 39 βαθμούς και ακολουθεί η Δροσιά με 37. 
Από πολύ νωρίς έδειξε τις προθέσεις του καθώς κατάφερε στο 4ο λεπτό να ανοίξει το σκορ. Ο Σεϊντόπουλος έβγαλε πάσα στην μικρή περιοχή και ο Βογιατζής με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Καστέλα προσπάθησε να απαντήσει στο 10ο λεπτό, όταν το απευθείας χτύπημα κόρνερ βγήκε λίγο έξω από το πίσω δοκάρι. Στην συνέχεια το Αυλωνάρι είχε τον πλήρη ελέγχο του αγώνα και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δημιούργησε πλήθος ευκαιριών. 
Στο 20ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος μπήκε στην περιοχή από δεξιά το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ο Βογιατζής μέσα από την μεγάλη περιοχή σούταρε και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 30ο λεπτό, δυνατό σουτ του Χριστοδουλόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή κατέληξε λίγο πάνω από το αριστερό Γ του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Στο 31ο λεπτό, ο Κοτρόζος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Γκούτσια και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-0.
Στα δυο τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης επιχείρησε να παραβιάσει και πάλι την εστία της Καστέλας αλλά τα διαδοχικά σουτ εξουδετέρωσαν αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.       
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Α.Ο.Α έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν ο Λαθουράς έκανε παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και ο Σεϊντόπουλος σούταρε για να διώξει με τα πόδια ο τερματοφύλακας.
Η Καστέλα που πίεσε για ένα δεκάλεπτο, είχε ένα σουτ στο δοκάρι με τον Τσιβίκα στο 63ο λεπτό, μια κεφαλιά του Τζιαμίχα που έδιωξε ο Κεφάλας στο 70ο λεπτό και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 73ο λεπτό, με κεφαλιά του Λεοντή.
Ο Βογιατζής στο 80ο λεπτό, με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από κάθετη πάσα του Τσαλιαγκού διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Ο ίδιος παίκτης στο 90ο λεπτό της συνάντησης βγήκε τετ-α-τετ με τον Κηρόπουλο αλλά το σουτ έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ήταν μια δίκαιη νίκη του Α.Ο. Αυλωναρίου αφού ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αν οι ποδοσφαιριστές του ήταν πιο εύστοχοι το σκορ θα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α.
Κεφάλας, Κηρύκος, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος(50΄ Αντώνενας), Σεϊντόπουλος, Τσαλιαγκός Γ.Ν., Βογιατζής, Κοτρόζος(84΄ Αϊδίνης), Λαθουράς(65΄Βασιλείου).
Το επόμενο Σάββατο ο Α.Ο.Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με το Νηλεά Νεοχωρίου.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: