.........

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΟΝ Α΄ ΓΥΡΟ.

Τη μεγαλύτερη συγκέντρωση βαθμών στην ιστορία του, κατάφερε να κάνει ο Α. Ο. Αυλωναρίου, στο τέλος του Α΄ γύρου, στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας! Μάζεψε 27 βαθμούς έχοντας σημειώσει 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Το προηγούμενο ήταν τον Ιανουάριο του 2008 με 26 βαθμούς, με 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες, δηλαδή σε 16 αγώνες αφού στο πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά μετείχαν 17 ομάδες. Κατέλαβε μάλιστα την 4η θέση φέτος μαζί με τον Δίστο.
Χαρακτήρα μεγάλης ομάδας έδειξε την περασμένη Κυριακή στον αγώνα με την Ιστιαία όπου νίκησε με 3-2. Παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πρώτη γκολ η ομάδα μας κατάφερε να ανατρέψει για άλλη μια φορά το σκορ. Ο Α.Ο.Α. απείλησε στο 7ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου μετά από κόρνερ του Σεϊντόπουλου πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Ιστιαίας έπεσε στα πόδια του Μακρή που δέχθηκε κάθετη πάσα από τον Σεϊντόπουλο και μπλόκαρε. Στο 19ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν αναπάντεχα το σκορ καθώς εκμεταλλεύτηκαν λάθη στην άμυνα και ο Στεργίου ανενόχλητος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Το Αυλωνάρι απάντησε στο 30ο λεπτό, όταν ο Λαθουράς έκανε σέντρα στη μικρή περιοχή και ο Σεϊντόπουλος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ιστιαία πίεσε για ένα δεκαπεντάλεπτο, είχε τρεις καλές ευκαιρίες, με πιο σημαντική το οριζόντιο δοκάρι σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Βασιλείου Α. στο 47ο λεπτό. Στη συνέχεια ο Α. Ο. Α. πήρε και πάλι τα ηνία του αγώνα και κατάφερε στο 72ο λεπτό, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τσαλιαγκού Γ. Ν. στο δεξί Γ  της εστίας του Καρατσόλια, να κάνει το 2-1. Στο 90ο λεπτό, ο "δαιμόνιος κοντός", Κώστας Σεϊντόπουλος, με ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή πλάγια δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-1. Η Ιστιαία μείωσε σε 3-2 με κεφαλιά του Χρήστου δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Η πορεία του Α. Ο. Αυλωναρίου στον πρώτο γύρο ήταν εξαιρετική. Εκτός από το ρεκόρ των βαθμών έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο στα περισσότερα παιχνίδια. Είχε βέβαια και κακές στιγμές όμως συνολικά το πρόσημο είναι θετικό. Δεν μπορούμε παρά να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα για την προσπάθεια που καταβάλουν!!!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α.: Κεφάλας, Bah, Κηρύκος, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊντόπουλος, Μακρής(65΄Βασιλείου), Κοτρόζος(89΄Τσαπέρος), Τσαλιαγκός Γ. Ν., Λαθουράς(80΄Τσαλιαγκός Γ. Σ.).
Το επόμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Όλυμπο Γυμνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: