.........

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΟ

Πρωταγωνιστής ο διαιτητής Μάγειρας στο παιχνίδι του Όλυμπου Γυμνού με το Αυλωνάρι, αφού τα έκανε "σαλάτα" στο δεύτερο ημίχρονο. Οι αποφάσεις του εξόργισαν τους φιλοξενουμένους, με αποκορύφωμα την αποβολή του Μακρή στο 53ο λεπτό, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ήταν ένα πεντακάθαρο πέναλτι που δεν έδωσε όταν ο ποδοσφαιριστής του Αυλωναρίου ανατράπηκε στην περιοχή από αντίπαλο, γεγονός που είδε όλο το γήπεδο, εκτός από τον  Μάγειρα! Προς γενική κατάπληξη έδωσε κίτρινη κάρτα στον Μακρή για θέατρο, η οποία ήταν η δεύτερη και τον έστειλε στα αποδυτήρια. Μάλιστα του ζήτησε και συγνώμη μετά γιατί δεν κατάλαβε ότι είχε άλλη κάρτα!!!!
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ήσυχο χωρίς σημαντικές φάσεις, με τις δύο ομάδες να προσέχουν τις άμυνες τους. Στο δεύτερο τα πράγματα άλλαξαν αφού οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη. Η πρώτη μεγάλη φάση έγινε στο 49ο λεπτό, όταν ο Τσαλιαγκός Γ.Ν. εκτέλεσε ένα από τα γνωστά αριστουργηματικά φάουλ και έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι! Ο Όλυμπος απάντησε δύο λεπτά αργότερα, επίσης με κτύπημα φάουλ του Δίπλα, που έδιωξε ο Κεφάλας. 
Στο 53ο λεπτό, έγινε η φάση της ανατροπής του Μακρή και το Αυλωνάρι έμεινε με 10 παίκτες. Αυτό πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές του Α. Ο. Αυλωναρίου που πήραν τον έλεγχο του αγώνα για ένα εικοσάλεπτο και έφθασαν κοντά στο γκολ δύο φορές. Στο 64ο λεπτό, ο Χριστοδουλόπουλος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Βογιατζή που σούταρε από καλή θέση αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί και το νέο σουτ του Σεϊντόπουλου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 72ο λεπτό, ο Βογιατζής σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή και λίγο πλάγια αριστερά αλλά ο τερματοφύλακας έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.
Ο Όλυμπος ενδιάμεσα προειδοποίησε με τον Ρόγκα, όταν το πλασέ που επιχείρησε στο 68ο λεπτό, έδιωξε πριν περάσει τη γραμμή ο Κηρύκος. Στο 75ο λεπτό, ο Ρόγκας με συρτό δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Ο ίδιος παίκτης έφθασε κοντά στο γκολ στο 84ο λεπτό, αλλά το σουτ που επιχείρησε έδιωξε με τα πόδια ο Κεφάλας. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στα τελευταία λεπτά πίεσε για την ισοφάριση όμως ο Κηρύκος με σουτ στο 86ο λεπτό και ο Βογιατζής με κεφαλιά δύο λεπτά αργότερα αστόχησαν από πλεονεκτική θέση.
Το Αυλωνάρι ήταν καλύτερη σαν ομάδα στο γήπεδο όμως οι αποφάσεις του διαιτητή και το σκορ το αδικεί!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κεφάλας, Bah, Κηρύκος, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος(82΄Λαθουράς), Σεϊντόπουλος(74΄Βασιλείου), Μακρής, Κοτρόζος, Τσαλιαγκός Γ.Ν., Μαραγκός(59΄Βογιατζής).

Την επόμενη Κυριακή  ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται την Καστέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: