.........

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΟΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ

Με ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας με την Προποντίδα, ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2013, ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Το αποτέλεσμα αδικεί κατάφωρα την ομάδα μας καθώς έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Από τα πρώτα λεπτά είχε τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε αρκετές φάσεις και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο.
Στο 2ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός Γ. του Ν. έβγαλε κάθετη στον Μακρή αλλά την τελευταία στιγμή πρόλαβε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και μπλόκαρε. Στο 13ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος έβγαλε μόνο του τον Κοτρόζο με τον Ντουμάνη αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Προποντίδας. Ίδια φάση και στο 23ο λεπτό, με τους ίδιους πρωταγωνιστές, όμως και πάλι ο Ντουμάνης μπλόκαρε το αδύναμο σουτ του Κοτρόζου. Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο χωρίς η Προποντίδα να απειλήσει την εστία του Αυλωναρίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου ξεκίνησε δυνατά με στόχο να τελειώσει νωρίς τον αγώνα. Στο 50ο λεπτό, ο Κοτρόζος έφυγε μόνος κάτω από τη μεσαία γραμμή, έφθασε στην αντίπαλη περιοχή το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε για άλλη μια φορά ο Ντουμάνης. Στο 73ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος σούταρε από καλή θέση ο Ντουμάνης έδιωξε όπως επίσης και το δεύτερο σουτ  που εξαπέλυσε ο Κοτρόζος κρατώντας το 0-0 για την ομάδα του. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, η Προποντίδα παραλίγο να "κλέψει" το παιχνίδι, όταν στο 80ο λεπτό, ο Κολοκύθας ξέφυγε από δεξιά από τους αμυντικούς πλάσαρε τον Κεφάλα αλλά ο Κηρύκος πρόλαβε και έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.
Ο Α. Ο. Α. έχασε δύο βαθμούς σε ένα παιχνίδι που εύκολα μπορούσε να κερδίσει, φθάνει οι παίκτες του να ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.
Έπαιξαν: Κεφάλας, Bah, Κηρύκος, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος(65΄Βασιλείου), Σεϊντόπουλος, Τσαπέρος(54΄Βογιατζής), Κοτρόζος, Τσαλιαγκός Γ. Ν., Μακρής(76΄Τσαλιαγκός Γ. Σ.).

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται την Ιστιαία. Το πρωί θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο για τον ιδρυτή της ομάδας ΝΙΚΟ ΚΟΥΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: