.........

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΗ ΜΕ 2-0 ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Με 2 γκολ του Σεϊντόπουλου, ο Α. Ο. Αυλωναρίου νίκησε 2-0 μέσα στο Νεοχώρι, τον Νηλέα. Παρέμεινε έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς και συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα ο Νηλέας βρίσκεται στην 13η θέση, με 18 βαθμούς και θα δώσει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι που είχαν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο έχασαν δυο καλές ευκαιρίες. Ο Γκούμας στο 3ο λεπτό, σούταρε έξω από την περιοχή και ο Κεφάλας έδιωξε σε κόρνερ και ο ίδιος παίκτης στο 10ο λεπτό, ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Αυλωναρίου να πέσει στα πόδια του και να μπλοκάρει. Στο 12ο λεπτό, ο Βογιατζής ξέφυγε από τον Δημολιάνη μπήκε στην περιοχή και ο παίκτης του Νεοχωρίου τον ανέτρεψε την στιγμή που επιχειρούσε σουτ. Ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι και απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Νηλέα. Ο Βογιατζής εκτέλεσε το πέναλτι αλλά ο Κότσαρης Γ. έδιωξε σε κόρνερ!
Στο 23ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα του Νεοχωρίου άνοιξε το σκορ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν έγιναν άλλες φάσεις καθώς ο Α. Ο. Α. με την αριθμητική υπεροχή που είχε έλεγχε τον αγώνα. Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης όμως, το Νεοχώρι έφθασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Καρλή μέσα από την μεγάλη περιοχή, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου το Νεοχώρι απείλησε και πάλι, το σουτ του Μάλιου όμως έδιωξε ο Κεφάλας. Στο 52ο λεπτό, ο Βογιατζής έκανε σέντρα από δεξιά και ο Σεϊντόπουλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Δέκα λεπτά αργότερα ο διαιτητής Σέγκος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Φρυγανά σε ανύπαρκτο φάουλ. Ο ποδοσφαιριστής του Αυλωναρίου έδιωξε την μπάλα κόρνερ, ο βοηθός όμως είδε φάουλ σήκωσε το σημαιάκι και το υπέδειξε στον διαιτητή. Μετά την αποβολή το Νεοχώρι προσπάθησε να ξαναμπεί στον αγώνα, πίεσε για ένα δεκαπεντάλεπτο και είχε μια καλή ευκαιρία στο 75ο λεπτό, όταν το δυνατό σουτ του Καρλή από δεξιά εξουδετέρωσε ο Κεφάλας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες να διευρύνει τον δείκτη του σκορ. Αρχικά με τον Βογιατζή στο 82ο λεπτό και έξι λεπτά αργότερα με τον Σεϊντόπουλο, όταν βγήκαν τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Νηλέα που κατάφερε να τις αποσοβήσει. Το παιχνίδι τέλειωσε με ένα φάουλ του Καρλή στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κεφάλα.
Ο Κώστας ΣεΪντόπουλος σημείωσε τα δύο γκολ του Αυλωναρίου
Το τοπικό ντέρμπι τα είχε όλα. Νίκησε η πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα. Άλλωστε όταν στον πάγκο κάθονται οι Βασιλείου, Αντώνενας, Μακρής, Bah και λείπουν και άλλοι που άνετα παίζουν βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα της Εύβοιας τι μπορεί να πει κανείς!!
Η σύνθεση του A. O. A.: Κεφάλας, Κηρύκος, Μπρεγκανάκου(35΄Bah), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊντόπουλος, Τσαλιαγκός Γ.Ν, Βογιατζής, Κοτρόζος(63΄Αντώνενας), Λαθουράς(55΄Μακρής).

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ομάδα της Κύμης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: