.........

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ 7η ΘΕΣΗ

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες έφεραν τον Α. Ο. Αυλωναρίου στην 7η θέση της βαθμολογίας, με 33 βαθμούς. Στις αντίστοιχες 6 αγωνιστικές του Α΄ γύρου είχε συγκεντρώσει 10 βαθμούς έναντι 6 που πήρε στον Β΄ γύρο. Μετά τις νίκες επί της Καστέλας και του Νεοχώρίου παρουσίασε αγωνιστική κάμψη στους αγώνες με Κύμη, Αρτάκη και Τριάδα. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι την επόμενη Κυριακή θα πάρει τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα με τα Κριεζά και ελπίζουμε ότι θα αποτελέσουν την αφετηρία για ανάκαμψη στην συνέχεια.
Στην Τριάδα, ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε 2-0, παρά το γεγονός ότι στάθηκε καλύτερα από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες, με καλή κυκλοφορία της μπάλας,  έλειψαν όμως οι μεγάλες φάσεις. Ο Παντριαδικός στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία στο 27 λεπτό, άνοιξε το σκορ με σουτ του Σκριβάνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Χοσάνδρα στο 67ο λεπτό, κάτι που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το Αυλωνάρι αφού λίγο αργότερα αποβλήθηκε ο Φρυγανάς. Σε αντεπίθεση της Τριάδας στο 71ο λεπτό, ο Φρυγανάς ανέτρεψε τον Σαρή μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι και του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Γίγας ευστόχησε και έκανε το τελικό 2-0. Από εκεί και πέρα παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων δεν άλλαξε τίποτα.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α.: Κεφάλας, Μπρεγκανάκου, Κηρύκος(84΄ Μαρούλης), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Αντώνενας, Σεϊντόπουλος, Μακρής, Βογιατζής(72΄Αϊδίνης), Τσαλιαγκός Γ.Ν., Βασιλείου(82΄Λαθουράς).

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν θα αγωνιστεί καθώς παίρνει το παιχνίδι με τα Κριεζά άνευ αγώνος. Η ομάδα των Κριεζών έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ντέρμπι κορυφής ΔΡΟΣΙΑ-ΚΥΜΗ. Οι δύο ομάδες έχουν από 49 βαθμούς και ο νικητής αποκτά προβάδισμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: