.........

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ

Δικαιολογίες για ένα τόσο βαρύ αποτέλεσμα υπάρχουν, η πραγματικότητα όμως λέει ότι 9 γκολ από την Κύμη σε δύο αγώνες είναι πολλά! Πράγματι και στους δύο υπήρχαν σημαντικές απώλειες για την ομάδα μας η αντίδραση όμως θα έπρεπε να ήταν διαφορετική. Την πρώτη φορά αιφνιδιαστήκαμε και θα έπρεπε να είχαμε προετοιμαστεί για την δεύτερη.
Χωρίς τους Φρυγανά, Καραμπίνη στο κέντρο της άμυνας, που δεν είχαν λείψει σχεδόν καθόλου μέχρι τώρα, αλλά και τους Χριστοδουλόπουλο, Κοτρόζο από το βασικό σχήμα παρατάχθηκε ο Α. Ο. Αυλωναρίου στο ντέρμπι. Παρόλα αυτά ξεκίνησε καλά και κατάφερε στο 16ο λεπτό, να ανοίξει το σκορ όταν ο Βογιατζής μετά από πάσα του Λαθουρά απέφυγε τον Κοκκάλα και πλάσαρε τον Μπασινά κάνοντας το 0-1. Η Κύμη αντέδρασε και απείλησε δύο φορές στο 20΄ και 22΄,με σουτ του Τσαλιαγκού Β. που έδιωξε ο Κεφάλας. Στο 30ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός Β. εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Κεφάλα και με δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή ισοφάρισε 1-1. Έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης μετά από πάσα του Μπαλογιάννη, σούταρε ανενόχλητος από το ίδιο σημείο και έκανε το 2-1. Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο χωρίς άλλες φάσεις μέχρι το τέλος.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Κύμη που μπήκε πιο δυνατά σημείωσε και τρίτο γκολ. Στο 48ο λεπτό, η μπάλα μετά από ολιγωρία της άμυνας, έφθασε στον Μανδράκα μόνο του πλάγια δεξιά στην περιοχή  που σούταρε και έκανε το 3-1. Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε καθώς οι γηπεδούχοι φρόντισαν να κρατήσουν το Αυλωνάρι μακριά από την περιοχή τους και με αντεπιθέσεις δημιουργούσαν κινδύνους. Οι φιλοξενούμενοι με πεσμένη ψυχολογία δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και το μόνο που κατάφεραν ήταν να εκτελέσουν δύο φάουλ, με τον Τσαλιαγκό και τον Βογιατζή αντίστοιχα, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Κύμη αντίθετα στις αντεπιθέσεις σημείωσε άλλα δύο γκολ, στο 63ο λεπτό, με τον Ανέστη Χρ. και στο 79ο λεπτό, με τον Τσάγκο και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1.
Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιο παιχνίδι προετοιμάζεσαι κατάλληλα. Ίσως η προηγούμενη καλή πορεία να "φούσκωσε τα μυαλά" ορισμένων. Ας συνετιστούμε και συνεχίζουμε!!!!!
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Κεφάλας, Κηρύκος, Μπρεγκανάκου, Σαμπάνης(54΄Bah), Αντώνενας(75΄Τσαλιαγκός Γ. Σ.), Μακρής(46΄Μαραγκός), Σεϊντόπουλος, Λαθουράς, Βογιατζής, Τσαλιαγκός Γ. Ν., Βασιλείου.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αντιμετωπίζει στο γήπεδο 'ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Αρτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: