.........

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ

Δυστυχώς άλλη μια βαριά ήττα, αυτή τη φορά από την Αρτάκη μέσα στο Αυλωνάρι, με 1-4, υπέστη την προηγούμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτεροι και εντελώς διαφορετικοί από ότι στον Α΄ γύρο. Επέβαλαν το ρυθμό τους καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα μας παρά ελάχιστες φορές. Η Αρτάκη με τη νίκη αυτή έμμεινε στην τρίτη θέση με 38 βαθμούς, 8 πίσω από την Δροσιά που είναι πρώτη και 7 από την Κύμη που είναι στη δεύτερη θέση. Το Αυλωνάρι βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 33 βαθμούς μαζί με τον Δύστο.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά από το Αυλωνάρι και προειδοποίησαν στο 5ο λεπτό, όταν ο Καραχάλιος μόνος με τον Κεφάλα, αναγκάζει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε εξαιρετική απόκρουση. Στο 7ο λεπτό και πάλι ο Κεφάλας αποκρούει δυνατό σουτ του Γκούρλα. Την τρίτη φορά που απείλησε η Αρτάκη ήρθε το γκολ. Στο18ο λεπτό, ο Τσολάκος με καφαλιά μετά από κόρνερ του Σκριβάνου έκανε το 0-1. Στο 30ο λεπτό, ο Κεφάλας απόκρουσε δύσκολα δυνατό σουτ του Γκούρλα και ένα λεπτό αργότερα ο Α. Ο. Αυλωναρίου χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ο Σεϊντόπουλος βγάζει έξοχη μπαλιά στον Βογιατζή ο οποίος προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα και σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 39ο λεπτό ο Βογιατζής τροφοδότησε τον Μακρή μέσα στην περιοχή που άργησε να σουτάρει και οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ. Το Αυλωνάρι πίεζε για την ισοφάριση και η Αρτάκη με αντεπίθεση έκανε το 0-2. Στο 43ο λεπτό, ο Καραχάλιος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή της ομάδας του διέσχισε όλη την δεξιά πλευρά και με σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεφάλα.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης μετά από φάουλ του Σκριβάνου εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και με σουτ έκανε το 0-3. Κάπου εκεί το παιχνίδι τέλειωσε όσο αφορά το νικητή. Στο 56ο λεπτό, ο Σκριβάνος ανατράπηκε από τον Μπρεγκανάκου μέσα στην περιοχή και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αϊβαλιώτης κάνοντας το 0-4. Στη συνέχεια η Αρτάκη είχε ακόμη δύο καλά σουτ που εξουδετέρωσε ο Κεφάλας.
Στο 76ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος σούταρε και ο Γκόγκος απόκρουσε δύσκολα ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σκριβάνος σούταρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κεφάλα. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου κατάφερε να μειώσει σε 1-4 στο 86ο λεπτό, με σουτ του Τσαλιαγκού Γ. Ν. 
Ήταν από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις του Α. Ο. Α. που βρίσκεται σε χειμερία νάρκη. Ας ελπίσουμε να ξυπνήσουμε γρήγορα!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α:  Κεφάλας, Κηρύκος, Μπρεγκανάκου(60΄Bah), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Αντώνενας(75΄Τσαλιαγκός Γ. Σ.), Σεϊντόπουλος, Μακρής(53΄Τσαπέρος), Βογιατζής, Τσαλιαγκός Γ.Ν., Βασιλείου.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Παντριαδικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: