.........

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 0-0 ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας το Σάββατο στο Ενωσιακό. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο, είχε τις ευκαιρίες, δεν μπόρεσε όμως για άλλη μια φορά να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός απείλησε μόλις στο 1ο λεπτό, όταν σε σουτ του Συνοδάκη από την σέντρα σχεδόν, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κιούση. Στο 16ο λεπτό, ο Τζάβρας σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Κιούσης έδιωξε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνιά. Άλλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε και το Αυλωνάρι όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν καλύτερο και επέβαλε το ρυθμό του. Στο 40ο λεπτό, ο Βογιατζής από καλή θέση σούταρε αδύναμα και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κοτρόζος ανατράπηκε στην περιοχή αλλά ο διαιτητή Πόγκας δεν έδωσε τίποτε, αλλά και στο 44ο λεπτό, ο Βογιατζής την ώρα που έμπαινε στην περιοχή δέχθηκε μαρκάρισμα το οποίο και πάλι δεν είδε ο άρχοντας του αγώνα!
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος του Α. Ο. Α. που όμως δεν καρποφόρησε, με πιο σημαντική ευκαιρία ένα σουτ του Λαθουρά στο 76ο λεπτό, που πέρασε ξυστά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Η ισοπαλία κρίνεται θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που στον πρώτο γύρο έκανε πολύ καλή πορεία!
Έπαιξαν: Κιούσης, Bah, Τσαπέρος, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστιδουλόπουλος(62΄Μακρής), Σεϊντόπουλος(80΄Τσαλιγκός Γ. Σ.), Αντώνενας, Βογιατζής, Λαθουράς.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται τους Ωρεούς στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨ στο Αυλωνάρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: