.........

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ANAZHTOYME NIKH

Άλλη μια Κυριακή χωρίς νίκη για τον Α. Ο. Αυλωναρίου. Παρά την καλή εμφάνιση έχασε από τον Λήλαντα Βασιλικού με 0-1 μέσα στο Αυλωνάρι. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχασε αρκετές ευκαιρίες και δέχθηκε ένα γκολ επτά λεπτά πριν τη λήξη σε αντεπίθεση, στην μοναδική ουσιαστική επίσκεψη των αντιπάλων μας στο δεύτερο ημίχρονο στην περιοχή μας.
Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Λήλας είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, όταν ο Σιμιτζής στο 2ο και ο Σπυρόπουλος στο 3ο λεπτό, επιχείρησαν σουτ από ευνοϊκή θέση τα οποία εξουδετέρωσε ο νεαρός τερματοφύλακας Άρης Κιούσης που αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος. Το ίδιο έκανε και στο 10ο λεπτό σε σουτ του Σπυρόπουλου από πλάγια δεξιά. Από το σημείο αυτό και ύστερα το Αυλωνάρι είχε το έλεγχο του αγώνα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Βογιατζή στο 64ο λεπτό, αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 83ο λεπτό, ο Μαραγκός σε αντεπίθεση βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κιούση και με διαγώνιο  σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το αποτέλεσμα αδικεί κατάφωρα την ομάδα μας.
Έπαιξαν: Κιούσης, Bah, Μπρεγκανάκου(75΄Βασιλείου), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος(85΄Τσαλιαγκός Γ. Σ), Σεϊντόπουλος, Αντώνενας, Βογιατζής, Κοτρόζος, Τσαπέρος(53΄Αϊδίνης).
Το Σάββατο στις 4 το απόγευμα ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας, στο Ενωσιακό της Χαλκίδας, με τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο γύρο, αλλά δεν πάνε το ίδιο καλά στον δεύτερο. Το Αυλωνάρι έχει 36 βαθμούς και ο Ολυμπιακός 34. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: