.........

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Ποδόσφαιρο, καρναβάλι, γλέντι και πέταγμα του χαρταετού για το επόμενο τριήμερο στο χωριό μας. Ευκαιρία να περάσουμε καλά, παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας, να τα ξεχάσουμε για λίγο και να διασκεδάσουμε όσο μπορούμε.
Το Σάββατο στις 15.00 στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται τον Λήλαντα Βασιλικού. Η ομάδα μας θέλει τη νίκη για καθαρά ψυχολογικούς λόγους αφού έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες στα τελευταία παιχνίδια. Ο Λήλας νίκησε το Νεοχώρι την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Όλοι φίλοι του Α. Ο. Α. στο πλευρό της ομάδας για να γυρίσουμε στις νίκες.
Μετά τον αγώνα ακολουθεί το καρναβάλι στα Χάνια Αυλωναρίου, που διοργανώνει ο σύλλογος νέων, με παρέλαση πολλών αρμάτων, μουσική και χορούς και πολλά διασκεδαστικά θέματα. Οι επισκέπτες μπορούν στην συνέχεια να γευθούν εδέσματα και να πιουν ποτά, αναψυκτικά και καφέ στα μαγαζιά των Χανίων.
Την Κυριακή το βράδυ στην ταβέρνα "ΓΑΛΗΝΗ", στο Πυργί, θα πραγματοποιηθεί ο αποκριάτικος χορός του Α. Ο. Αυλωναρίου, με το συγκρότημα του Γιάννη Λεμπέση. Μια βραδιά με ρεμπέτικο, λαϊκό και νησιώτικο πρόγραμμα, καλό φαγητό και κρασί και πολλά δώρα!
Την Δευτέρα πετάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε τον χαρταετό μας και πίνουμε τσίπουρα και ούζα με νηστίσιμους μεζέδες.
Οι καταχρήσεις επιτρέπονται αυτό το τριήμερο!!!
Νίκη λοιπόν για την ομάδα μας και καλή διασκέδαση σε όλους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: