.........

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΠΟΣΔΟΚΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

Δυστυχώς άλλη μια ήττα για τον Α. Ο. Αυλωναρίου, η τέταρτη σε πέντε αγώνες, από τον Δύστο αυτή τη φορά με 4-0. Εδώ και ένα μήνα η ομάδα παρουσιάζει μια αγωνιστική κάμψη που μας έχει προβληματίσει όλους. Σε 4 αγώνες έχει δεχθεί 15 γκολ, τραγικό αρνητικό ρεκόρ, ενώ δυσκολεύεται πολύ να σκοράρει. Ευτυχώς που υπήρξε και το παιχνίδι με τα Κριεζά και πήρε τη νίκη στα χαρτιά. 
Την Κυριακή στον αγώνα με τον Δύστο έπαιξε ένα καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο αδικείται από το σκορ. Στην επανάληψη η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική, λες και μπήκε άλλη ομάδα στο γήπεδο!
Ο Α. Ο. Α. ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και έδειξε από την αρχή ότι ήθελε τη νίκη. Μόλις στο 3ο λεπτό, το απευθείας φάουλ του Φρυγανά εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 17ο λεπτό, ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Βασιλείου ως οφσάιντ. Ο ποδοσφαιριστής του Αυλωναρίου έφυγε καθαρά από κανονική θέση σε μπαλιά του Κυρήκου και αφού απέφυγε τον Δήμου πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Δίστου. Ο βοηθός Παπαθανασίου, που ήταν μονίμως εκτός θέσης, ακύρωσε το γκολ ξεσηκώνοντας θύελα αντιδράσεων απο τον πάγκο του Αυλωναρίου.
Στο 21ο λεπτό, ο Ηλίας με συρτό διαγώνιο σουτ από πλάγια αριστερά, άνοιξε το σκορ. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση και έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Στο 34ο λεπτό, σουτ του Σεϊντόπουλου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Δύστου, ενώ 2 λεπτά αργότερα έπεσε στα πόδια του Βογιατζή και εξουδετέρωσε τον κίνδυνο. Στο 39ο λεπτό, ο Βογιατζής με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Και ενώ το Αυλωνάρι πίεζε ο Δύστος 2 λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 με κεφαλιά του Μαστροκώστα μετά από φάουλ του Ηλία και αδράνεια της άμυνας των φιλοξενουμένων. Το ημίχρονο έκλεισε με άλλη μια καλή ευκαιρία του Βογιατζή που εξουδετέρωσε ο νεαρός τερματοφύλακας του Δύστου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Δύστου είχε τον έλεγχο του αγώνα, έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία της και στις αντεπιθέσεις σημείωσε άλλα δύο γκολ. Το Αυλωνάρι σχεδόν δεν απείλησε καθόλου και μοιραία έχασε τον αγώνα. Ο Ηλίας στο 80ο λεπτό, σούταρε για να διώξει ο Κεφάλας και με νέο σουτ έκανε το 3-0. Στο 89ο λεπτό, ο Μαστροκώστας Ν. με σουτ μετά από νέο λάθος της άμυνας έκανε το 4-0! Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με αντεπιθέσεις σε όλο το β΄ ημίχρονο και είχαν ευκαρίες να σημειώσουν και άλλα γκολ.
Έπαιξαν: Κεφάλας, Τσαπέρος(71΄Bah), Κηρύκος, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Αντώνενας, Σεϊντόπουλος, Κοτρόζος(65΄Τσαλιαγκός Γ. Σ.), Βογιατζής, Τσαλιαγκός Γ. Ν., Βασιλείου(53΄Μακρής).

Το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Λήλαντα Βασιλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: