.........

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΔΥΣΤΟΣ 4-1

Πολύ καλή εμφάνιση και σπουδαία νίκη με 4-1 σημείωσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου το Σάββατο επί του Δύστου. Έσπασε έτσι και μια κακή παράδοση αφού δεν είχε σημειώσει νίκη επί του αντιπάλου του την περσινή χρονιά, έχοντας τρεις ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ακόμη και όταν έμμεινε με 10 παίκτες, νίκησε δίκαια.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για το Αυλωνάρι στο 5ο λεπτό, όταν ο Κοτρόζος έκανε σέντρα από αριστερά και ο Κηρύκος μόνος στο σημείο του πέναλτι δεν μπόρεσε να σουτάρει. Ο Δύστος απάντησε με φάουλ του Ηλία στο 13ο λεπτό, που πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. 
Στο 14ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός έβγαλε έξοχη πάσα στον Σεϊντόπουλο που ξέφυγε μόνος από την άμυνα και πλάσαρε τον Ντουρέκα κάνοντας το 1-0. Στο 42ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος με δυνατό σουτ πλάγια δεξιά μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε άλλες ευκαιρίες και εύκολα το Αυλωνάρι επικράτησε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Α. ξεκίνησε πολύ δυνατά, πίεσε σε όλο το γήπεδο τον αντίπαλό του με σκοπό να σημειώσει τρίτο γκολ και να "κλειδώσει" το παιχνίδι. Στο 51ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος από δεξιά γύρισε παράλληλα την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Βασίλης Τσαλιαγκός χωρίς πίεση σούταρε άουτ. Στο 60ο λεπτό, ο Γιώργος Τσαλιαγκός έβγαλε καταπληκτική κάθετη πάσα στον Σεϊντόπουλο που πλάσαρε τον Ντουρέκα, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Βασίλης Τσαλιαγκός με κεφαλιά έκανε το 3-0.
Στο 63ο λεπτό, ο διαιτητής έδωσε έμμεσο υπέρ του Δύστου και ο Μαστροκώστας με δυνατό σουτ μείωσε σε 3-1. Στο 65ο λεπτό, μετά από άλλη μια κάθετη πάσα ο Σειντόπουλος πήγε να βγει μόνος με τον Ντουρέκα αλλά ανατράπηκε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή χωρίς να δοθεί κόκκινη στον αμυντικό! Στο 68ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος κάνει πάσα στον Βασίλη Τσαλιαγκό που βγαίνει τετ-α-τετ με τον Ντουρέκα αλλά ο τερματοφύλακας του Δύστου διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.
Στο 71ο λεπτό, ο Τσαπέρος ανατρέπει τον Κιούση στην περιοχή και αποβάλλεται. Το πέναλτι εκτέλεσε δύο φορές στην ίδια γωνία ο Μαστροκώστας αλλά ο Κεφάλας απέκρουσε και τις δύο εντυπωσιακά!
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βασίλης Τσαλιαγκός ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μάλιο. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα στην αριστερή γωνία του Ντουρέκα ο Παντελής Κοτρόζος διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. Στα υπόλοιπα λεπτά το Αυλωνάρι παρ ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο κράτησε άνετα το αποτέλεσμα. Ο Δύστος απείλησε στο 89ο λεπτό, με σουτ του Μαστροκώστα που έδιωξε σε κόρνερ ο Κεφάλας.
Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση του Α. Ο. Αυλωναρίου που από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερο. 
Έπαιξαν: Κεφάλας, Τσαπέρος, Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου(65΄Κοτρόζος Ι.), Σεϊντόπουλος, Κηρύκος, Τσαλιααγκός Β.(78΄Αϊδίνης), Τσαλιαγκός Γ. Ν., Κοτρόζος Π.(83΄Κάργας).

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου παίζει εκτός έδρας με τον Ταμυναϊκό στο Αλιβέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: