.........

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 1-4

Την χειρότερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε το Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου απέναντι στο μαχητικό Όλυμπο Γυμνού. Ηττήθηκε μέσα στο Αυλωνάρι με 1-4 κάνοντας πολλά παιδαριώδη λάθη στην άμυνα τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος του. Μόνο στα πρώτα 30 λεπτά στάθηκε ικανοποιητικά όπου δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, στη συνέχεια παραδόθηκε στις ορέξεις των φιλοξενουμένων. Δύο γκολ μέσα σε 2 λεπτά, μεταξύ 34΄ και 36΄, έφεραν τα πάνω κάτω.
Στο 11ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 18ο λεπτό, αντεπίθεση του Αυλωναρίου από δεξιά ο Κηρύκος γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Σεϊντόπουλος σούταρε αδύναμα άουτ. Στο 23ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος εκτέλεσε απ΄ ευθείας κόρνερ έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας σε νέο κόρνερ.
Ο Όλυμπος Γυμνού βγήκε στη συνέχεια μπροστά και στο 27ο λεπτό, σε λάθος έξοδο του Κεφάλα ο Ντούρμας σε κενή εστία πλάσαρε άουτ. Στο 34ο λεπτό, ο Κιούσης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντούρμας ανενόχλητος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το Αυλωνάρι προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι όμως ο Όλυμπος με καλά οργανωμένη άμυνα κράτησε το μηδέν και με αντεπιθέσεις ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 50ο λεπτό, ο Κοτρόζος σούταρε και ο τερματοφύλακας του Ολύμπου έδιωξε σε κόρνερ. Στο 57ο λεπτό, σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Αυλωναρίου ο Μπαρώτας με σουτ έκανε το 0-3. Στο 65ο λεπτό, ο Αργύρης εκμεταλλεύτηκε κακό γύρισμα του Κηρύκου στον Κεφάλα και με συρτό σουτ σημείωσε το 0-4. 
Στο 67ο λεπτό, αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες ο τερματοφύλακας της Γυμνού, ενώ 6 λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μακρής για κτύπημα σε αντίπαλο.
Στο 87ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα του Ολύμπου στην περιοχή, κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ μειώνοντας σε 1-4.
Ανασύνταξη και οργάνωση για τη συνέχεια για τον Α. Ο. Αυλωναρίου γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. 
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κεφάλας, Τσαπέρος(46΄Κοτρόζος Π.), Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Σεϊντόπουλος, Μακρής, Τσαλιαγκός Β., Κηρύκος(67΄Ανδρέου), Κοτρόζος Ι.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου παίζει εκτός έδρας με τα Λουκίσια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: