.........

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ, ΜΕΤΡΗΣΕ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ: ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-0

Τεράστια αδικία για τον Α. Ο. Αυλωναρίου, από τον Α΄ βοηθό Κωνστάντιο, που μέτρησε γκολ που δεν μπήκε!! Συγκεκριμένα στο 81ο λεπτό του αγώνα σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Αυλωναρίου μόνο ο Κωνστάντιος σε όλο το γήπεδο είδε γκολ. Ακόμη και οι ποδοσφαιριστές των Λουκισίων αιφνιδιάστηκαν με την υπόδειξη του Α΄ βοηθού. Ο Σπυρόπουλος σούταρε από την μεγάλη περιοχή και λίγο δεξιά στο οριζόντιο δοκάρι, στην επιστροφή της μπάλας από την άλλη μεριά της περιοχής βρέθηκε ο Τσιβίκας που σούταρε, ο Κεφάλας έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, αυτή κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και βγήκε στη μικρή περιοχή όπου έδιωξαν οι αμυντικοί. Ο βοηθός έφυγε τρέχοντας προς τη σέντρα ενώ οι παίκτες των Λουκισίων προσπαθούσαν να επαναφέρουν την μπάλα στην περιοχή χωρίς κανείς να πανηγυρίζει. Παρά τις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν από τους παίκτες του Αυλωναρίου ο διαιτητής Σέγγος κατακύρωσε το γκολ, γεγονός που εκνεύρισε τους πάντες από την πλευρά των φιλοξενουμένων!
Στο 85ο λεπτό, ο Φρυγανάς μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε διαμαρτυρήθηκε στον Α΄ βοηθό, ο Σέγγος έτρεξε και του έκανε παρατήρηση και στη συνέχεια τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφού συνέχισε τη διαμαρτυρία.
Μέχρι εκείνο το σημείο τίποτε δεν προδίκαζε ότι το Αυλωνάρι θα έχανε το παιχνίδι. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο Β΄ ημίχρονο, κράτησε τους αντιπάλους του μακριά από την περιοχή και παράλληλα δημιούργησε πιο κλασικές ευκαιρίες. Στο 37ο λεπτό, χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού, όταν ο Φραγγής εκτέλεσε φάουλ από την δεξιά πλευρά ο Βασίλης Τσαλιαγκός έπιασε κεφαλιά στην δεξιά γωνία του Μόνου που πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα! Στο 65ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος από καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των Λουκισίων.
Το αποτέλεσμα αδικεί κατάφωρα το Αυλωνάρι, που δείχνει όμως μεταπτώσεις στην απόδοσή του. Προφανώς τα ντέρμπι του ταιριάζουν καλύτερα!!!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κεφάλας, Μπρεγκανάκου(84΄Ανδρέου), Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς,  Βασιλείου, Σεϊντόπουλος(70΄Τσαπέρος), Κηρύκος(59΄Κοτρόζος Ι.), Τσαλιαγκός Β., Κοτρόζος Π., Μανδράκας.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Ακαδημία Ιστιαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: