.........

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Έφυγε το ''τανκ''! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Γιώργο Ποθητάκη...

 Ο αείμνηστος Γιώργος Ποθητάκης, το 1967, 3ος από δεξιά, με τους άλλους συμπαίκτες του! Από αριστερά διακρίνονται: Βαγγέλης Γανωτής, Τάσος Τσαχλής, Προκόπης Ζωντός, Λεωνίδας Κούκης, Δήμος Κωνσταντινίδης, Βαγγέλης Ποθητάκης, Βαγγέλης Χροναίος, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, ο εκλιπών Γ. Ποθητάκης, ο αείμνηστος Τάσος Αμπελιώτης και αρχηγός ο Κώστας Κωνσταντίνου.
Ένα ακόμα μέλος έφυγε από την μεγάλη οικογένεια του ΑΟ Αυλωναρίου! 
Και ήταν κάτι που ήρθε ξαφνικά και αναπάντεχα...
Την περασμένη Τρίτη (19-Νοέ. 2013) ο Γιώργος Ποθητάκης (φωτό αριστερά με την φανέλα του ΑΟΑ), στα 66 του χρόνια, ''προδόθηκε'' από την καρδιά του και αποχαιρέτισε τα εγκόσμια, σκορπίζοντας την θλίψη σε συγγενείς και φίλους...!
Συνταξιούχος του ΟΤΕ, ήταν εγκατεστημένος μόνιμα στο Αυλωνάρι, στο χωριό που υπεραγαπούσε...! 
Παντρεμένος με την Μαρία Χροναίου, μετά από έρωτα που άντεξε ακμαίος και δυνατός από τα μαθητικά τους χρόνια, απέκτησαν δύο παιδιά την Αρτεμησία και τον Γιάννη. 
Άψογος οικογενειάρχης, μεγάλος χωρατατζής, ήταν χαρακτηριστικά τόσο οι πετυχημένες ατάκες του, αλλά η βροντερή φωνή του και το πηγαίο του χιούμορ! 
Ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε, που αλλού, στην μεγάλη  τότε ''σχολή'' του ΑΟ Αυλωναρίου και τον οποίο υπηρέτησε τόσο μέσα όσο και έξω από τα γήπεδα, όλα αυτά τα χρόνια πιστά!
Ο καλός φίλος Γιώργης Ποθητάκης (ο αγαπημένος όλων μας ''Σάντος'') δεν έλειψε ποτέ τα δρώμενα στον ΑΟ Αυλωναρίου...
Ποιος γίνεται να ξεχάσει αυτό το '''τάνκ'' που παρέσυρε ότι έβρισκε μπροστά του και κεραυνοβολούσε...
Μπορεί να σταμάτησε την αγωνιστική δράση αλλά πάντα ήταν κοντά στα δρώμενα του αγαπημένου του ΑΟ Αυλωναρίου...
Καλό ταξίδι φίλε Γιώργη, εκεί που πήγες σε περίμεναν, καλοί σου φίλοι, ο Τάσος ο Αμπελιώτης, ο Κωστάκης ο Παπαθανασίου, αλλά και πιο παλιοί επίσης καλοί σου φίλοι, όπως ο Ντίνος Παππάς (''Σουρμάης''), Γιάννης Κατέβας (''Κατεβόγιαννης''), Αντώνης Κυριαζής (του ''Καλόγηρου'') και άλλοι, εκεί που όλα τα συντονίζει ο αγαπημένος και αξέχαστος ''Μπακούρος'' και προεδρεύει ο ο μεγάλος Νίκος Κούκης!
Ας είναι ελαφρύ το χώμα του αγαπημένου μας χωριού, που σε σκέπασε φίλε Γιώργη... 

 Ο Γιώργος Ποθητάκης με την σύζυγό του Μαρία...
...και φυσικά ''άφευγος'' από όλες τις εκδηλώσεις του ΑΟ Αυλωναρίου!


Δεν υπάρχουν σχόλια: