.........

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 1-0

Μεγάλη νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι σημείωσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου επί της Ακαδημίας Ιστιαίας με 1-0. Εκτός από τις σημαντικές απουσίες αντιμετώπισε και μια πολύ κακή διαιτησία που έφθασε στο σημείο να εξοργίσει ακόμη και τους πιο ήρεμους φιλάθλους που ποτέ δεν είχαν διαμαρτυρηθεί!! Εκτός από τα δύο πέναλτι υπέρ του Αυλωναρίου που δεν έδωσε, απέβαλε τον Κοτρόζο, ακούγοντας μόνον αυτόν να έβρισε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχε πλήθος "σφαλτσοσφυρίγματα" σε βάρος των γηπεδούχων. 
Χωρίς τους Φρυγανά, Τσαλιαγκό Γιώργο του Νικολάου, Μακρή και Μπρεγκανάκου παρατάχθηκε ο Α. Ο. Αυλωναρίου απέναντι στην Ακαδημία Ιστιαίας. Οι φιλοξενούμενοι στο 2ο μόλις λεπτό, έχασαν καλή ευκαιρία όταν ο Ανέστης σούταρε από πλάγια αριστερά ο Κεφάλας έδιωξε και στη συνέχεια απέκρουσε  το νέο  σουτ του Κούκουρα. Το Αυλωνάρι πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 14ο λεπτό, άνοιξε το σκορ με σουτ του Βασίλη Τσαλιαγκού από την μεγάλη περιοχή.
Στο 20ο λεπτό, ο διαιτητής Γκρινιάρης απέβαλε τον Παντελή Κοτρόζο γιατί σε μαρκάρισμα επικίνδυνο που δέχθηκε από πίσω γύρισε και έβρισε τον αντίπαλό του. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ακούστηκαν πολλές τέτοιες βρισιές μεταξύ των ποδοσφαιριστών αλλά δεν υπήρξε η ανάλογη ευαισθησία του διαιτητή! Μετά την αποβολή οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και είχαν δοκάρι στο 27ο λεπτό, με τον Μπερμπεράι και μια καλή ευκαιρία με τον Κούκουρα, στο32ο λεπτο, που εξουδετέρωσε ο Κεφάλας.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι αν και έπαιξε με αριθμητικό μειονέκτημα στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο και εξ αιτίας των σφυριγμάτων του Γκρινιάρη δεν διεύρυνε το σκορ. Στο 59ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός μπαίνει στην περιοχή ένας αντίπαλος τον τραβά από την φανέλα και τον ρίχνει στο έδαφος αλλά μόνο ο διαιτητής δεν είδε το πεντακάθαρο πέναλτι! Στο 65ο λεπτό, ο Κηρύκος μετά από πάσα του Βασίλη Τσαλιαγκού από καλή θέση σούταρε άουτ. Στο επόμενο λεπτό αμυντικός των φιλοξενουμένων "γκρεμίζει" τον Σεϊντόπουλο στην περιοχή αλλά ο Γκρινιάρης και πάλι δεν είδε τίποτε. Εκεί που εξοργίστηκε όλο το γήπεδο ήταν η επόμενη φάση, όταν ο Κηρύκος έφυγε πίσω από την σέντρα απέφυγε δύο αντιπάλους του και ο Σεϊντόπουλος που ακολουθούσε  πήρε την μπάλα από τον συμπαίκτη του μπαίνοντας μόνος στην αντίπαλη εστία αλλά ακούστηκε το σφύριγμα του Γκρινιάρη που τον σταμάτησε για οφσάιντ!!! 
Εξ αιτίας του εκνευρισμού των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν δύο ευκαιρίες, με τον Μπερμπεράϊ αρχικά και τον Κούκουρα στο 77ο λεπτό, να σουτάρουν άουτ από ευνοϊκή θέση. Στο 81ο λεπτό, ο Κηρύκος γύρισε την μπάλα από δεξιά στην μεγάλη περιοχή αλλά ο Καραμπίνης σούταρε αδύναμα για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κηρύκος βγήκε μόνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά σούταρε πάνω του.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου παρά το γεγονός ότι έπαιξε και πάλι με παίκτη λιγότερο έπαιξε καλύτερα και δίκαια νίκησε.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κεφάλας, Γεωργικόπουλος, Φραγγής, Καραμπίνης, Τσαλιαγκός Γ. Σ., Βασιλείου(80΄Κοτρόζος Ι.), Ανδρέου(59΄Σεϊντόπουλος), Κηρύκος, Τσαλιαγκός Β.(86΄Τσαπέρος), Κοτρόζος Π., Μανδράκας.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται στην Χαλκίδα με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.











Δεν υπάρχουν σχόλια: