.........

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΡΙΑΔΑ 2-1

Μεγάλης σημασίας νίκη σημείωσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου την Κυριακή επί του Παντριαδικού με 2-1. Κατάφερε έτσι να ανέβει βαθμολογικά τρεις θέσεις και να αφήσει τον αντίπαλό του στην τελευταία. Οι φιλοξενούμενοι με νέο προπονητή και με επιστροφή πολλών ποδοσφαιριστών ήρθαν για την νίκη για να μπουν σε τροχιά ανάκαμψης και να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Όμως η ψυχή και το πάθος των παικτών του Αυλωναρίου έγειραν την πλάστιγα προς την δική τους πλευρά! Το μελανό σημείο του αγώνα οι δύο αποβολές για την αμάδα μας. Δυστυχώς και πάλι πολύ εύκολα βγήκαν κόκκινες εις βάρος του Αυλωναρίου μέσα στην έδρα του. Αναρωτιόμαστε αν με τόση ευκολία θα έβγαιναν τέτοιες κάρτες σε άλλες έδρες!
Το γήπεδο ήταν βαρύ καθώς έβρεχε το όλο το πρωί και οι ομάδες δυσκολεύονταν αρκετά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η πρώτη φάση έγινε στο 4ο λεπτό, όταν ο Σεϊντόπουλος  βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Τριάδας. Στο 28ο λεπτό, ο Σκριβάνος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Κεφάλας σε ετοιμότητα έδιωξε. Στο 34ο λεπτό, ο Σκριβάνος έφυγε από αμφισβητούμενη θέση και πλάσαρε τον Κεφάλα κάνοντας το 0-1. Στο επόμενο λεπτό ο Βασίλης Τσαλιαγκός σούταρε από την μεγάλη περιοχή απέκρουσε όμως ο Ευαγγελινός.
Η ισοφάριση ήρθε στο 43ο λεπτό, όταν ο Φραγγής εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Βασίλης Τσαλιαγκός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φθάνοντας έτσι τα 5 στο πρωτάθλημα! Στο επόμενο λεπτό ο Μπόκαρης έκανε βίαιο φάουλ στον Κηρύκο λίγο έξω από την περιοχή και ενώ η μπάλα έφθασε στον Σεϊντόπουλο που έμπαινε μόνος του, ο διαιτητής δεν άφησε το πλεονέκτημα, στερώντας από το Αυλωνάρι μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει!!! 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δυο ομάδες κοίταξαν περισσότερο την άμυνά τους. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες με την Τριάδα να χάνει πρώτη ευκαιρία στο 48ο λεπτό, όταν φάουλ του Κεχαγιά έδιωξε σε κόρνερ ο Κεφάλας. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Σταύρου και ο Μπόκαρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 64ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος από καλή θέση σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ευαγγελινού.
Στο 73ο λεπτό έγινε το 2-1. Ο Γιώργος Τσαλιαγκός του Ν. έβγαλε σέντρα από πλάγια αριστερά στην περιοχή της Τριάδας και ο Μακρής με ωραίο σουτ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα. ξεσηκώνοντας τους πανηγυρισμούς των Αυλωναριτών. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι με σωστή αμυντική λειτουργία κράτησαν τους αντιπάλους του μακριά από την εστία που έχασαν μόνο μια ευκαιρία με κεφαλιά του Μπόκαρη που έφυγε άουτ στο 84ο λεπτό.
Στο 82ο λεπτό, αποβλήθηκε ο Βασίλης Τσαλιαγκός γιατί έβρισε τον αντίπαλο του, που του έκανε σκληρό φάουλ και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γιώργος Τσαλιαγκός του Σ.. για καθυστέρηση όταν έδιωξε την μπάλα ενώ είχε σφυρίξει φάουλ ο διαιτητής!!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κεφάλας, Γεωργικόπουλος, Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς(46΄Τσαλιαγκός Γ. του Σ.), Βασιλείου, Σεϊντόπουλος, Μακρής(84΄Τσαπέρος), Τσαλιαγκός Β., Τσαλιγκός Γ. του Ν., Κυρήκος(88΄Κοτρόζος Ι.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: