.........

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΧΑΜΗΛΗ Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Μόλις 11 βαθμούς, με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες έχει συγκεντρώσει ο Α. Ο. Αυλωναρίου στις 10 αγωνιστικές του πρωταθλήματος που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα μέτριο ξεκίνημα που τον φέρνει στην 12η θέση της βαθμολογίας! Εντός έδρας έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και εκτός έδρας μόνον ένα στο ντέρμπι με τον Ταμυναϊκό στο Αλιβέρι, ενώ έχει ηττηθεί στα παιχνίδια με Αρτάκη, Δροσιά, Λουκίσια και Ολυμπιακό Χαλκίδας. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχει σημειώσει γκολ ενώ έχει δεχθεί οκτώ. Αντίθετα στα εντός έδρας παιχνίδια έχει σημειώσει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και 10-6 τέρματα.
Την Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας, χωρίς να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό, με σουτ του Κυτίνου από την μεγάλη περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βερζυτζόγλου με δύο γκολ στο 60ο και 71ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια! 
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Κεφάλας, Γεωργικόπουλος(80΄Τσαπέρος),Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανας, Τσαλιαγκός Γ. του Σ.(60΄Αϊδίνης), Σεϊντόπουλος, Βασιλείου(68΄Κοτρόζος Ι.), Τσαλιαγκός Β., Τσαλιαγκός Γ. του Ν., Κηρύκος..


Δεν υπάρχουν σχόλια: