.........

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Την Κυριακή στις 3.15 στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται την Ακαδημία Ιστιαίας σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι λόγω και των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί. Οι πολλές κόκκινες κάρτες έχουν σαν αποτέλεσμα την απουσία αρκετών ποδοσφαιριστών στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Χάρης Φρυγανάς που αποβλήθηκε στον αγώνα με τα Λουκίσια, Τέλης Μακρής που είδε κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Όλυμπο Γυμνού και  Γιώργος Τσαλιαγκός που τιμωρήθηκε απο έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Αυλωνάρι-Δύστος, Γιάννη Ρέτσα για εξύβριση. Στις απουσίες προστίθεται και ο Αντριάνο Μπρεγκανάκου που έληξε το δελτίο του και αναμένει την κάρτα παραμονής για να εκδοθεί νέο.
Την περασμένη Τετάρτη έγινε συζήτηση ανάμεσα στην Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές σχετικά με τα φαινόμενα των κόκκινων καρτών που έχουν παρουσιαστεί . Δόθηκε η υπόσχεση από την πλευρά των παικτών ότι θα είναι προσεκτικοί στην συνέχεια ώστε να αποφύγουν αδικαιολόγητες κάρτες και ότι θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να ανεβάσουν την ομάδα στην θέση που της αρμόζει.
Ο αγώνας της Κυριακής είναι αρκετά δύσκολος και η συμπαράσταση των φίλων του Α. Ο. Α. απαραίτητη. Η ομάδα πρέπει να βρει και πάλι τον δρόμο για τις νίκες. Η Ακαδημία Ιστιαίας προέρχεται από μεγάλη νίκη μέσα στο Γυμνό με 0-3. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η άλλη νίκη που έχουν οι φιλοξενούμενοι ήταν μέσα στην Σκύρο με 1-4! Έχουν 6 βαθμούς με 2 νίκες και 6 ήττες. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχει 8 βαθμούς με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Την Κυριακή στις 3.15 στο γήπεδο ΄ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" όλοι κοντά στον Α. Ο. Αυλωναρίου να βοηθήσουμε τα παιδιά να νικήσουν.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: