.........

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ!!! ΗΤΤΑ ΜΕ 3-0 ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ

Αυτή η ήττα με 3-0 από την Δροσιά σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα! Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Δροσιάς, μέχρι το 65ο λεπτό, έβλεπαν το Αυλωνάρι να στέκεται καλύτερα από τον αντίπαλό του και ξαφνικά μέσα σε δύο λεπτά γύρισαν τα πάνω κάτω. Δύο λάθη έδωσαν δύο γκολ στην γηπεδούχο ομάδα και τελικά τη νίκη.
Τα πράγματα ξεκίνησαν άσχημα για τον Α. Ο. Α. αφού στο 9ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός έχασε μοναδική ευκαιρία όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά από μπαλιά του Σεϊντόπουλου, αλλά ο Σολογιάννης έδιωξε και ο ποδοσφαιριστής του Αυλωναρίου τραυματίστηκε στη μέση. Συνέχισε για δέκα λεπτά και έγινε αλλαγή καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει. Η Δροσιά προσπάθησε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Αυλωναρίου δεν δημιούργησε όμως τις μεγάλες ευκαιρίες. Έτσι το ημίχρονο τέλειωσε με τον Α. Ο. Αυλωναρίου να κρατά άνετα το μηδέν στην άμυνα αλλά μετά τον τραυματισμό του βασικού του σέντερ φορ να δυσκολεύεται στην επίθεση.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΑΠΚΟ Δροσιάς είχε δύο καλά σουτ στο 51ο και 52ο λεπτό, που έδιωξε ο Κιούσης και στη συνέχεια το Αυλωνάρι πήρε τα "ηνία" του αγώνα και πίεσε έντονα την αντίπαλη άμυνα. Στο 65ο λεπτό, ο Σολογιάννης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια αλλά ο Παντελής Κοτρόζος που έγινε αποδέκτης δεν μπόρεσε να πλασάρει. Στο επόμενο λεπτό, ο Γιώργος Τσαλιαγκός έχασε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Παναγιωτάκος βγήκε στην αντεπίθεση έδωσε πάσα στον Σάλεμ στην μεγάλη περιοχή που με σουτ έκανε το 1-0. Πριν προλάβει να συνέλθει η ομάδα από το ξαφνικό σοκ γίνεται νέο λάθος από τον Φρυγανά στη μεσαία γραμμή, η Δροσιά βγαίνει στην αντεπίθεση και ο Ελευθερίου μετά από πάσα του Σάλεμ με σουτ κάνει το 2-0. Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι κράτησαν το Αυλωνάρι μακριά από την εστία τους και σε αντεπίθεση στο 90ο λεπτό, με τον Βαρσαμά έκανε το 3-0. Λίγο πριν την λήξη ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε και δεύτερο ποδοσφαιριστή με τραυματισμό καθώς τραυματίστηκε ο Γιώργος Τσαλιαγκός του Σ. στον ώμο και αντικαταστάθηκε. Εκτός από το κακό αποτέλεσμα ήρθαν και οι τραυματισμοί που δυσχέραναν την κατάσταση!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κιούσης, Βασιλείου, Κηρύκος(79΄Τσαλιαγκός Γ.Σ.-87΄Αϊδίνης), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Κοτρόζος Ι., Σεϊντόπουλος, Τσαπέρος, Τσαλιαγκός Β.(19΄Κοτρόζος Π.), Τσαλιαγκός Γ. Ν., Φραγγής.

Το επόμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Δύστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: