.........

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0 ΤΟΝ ΕΥΒΟΪΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μετά από καλή εμφάνιση ο Α. Ο. Αυλωναρίου νίκησε με 3-0 τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου. Διατήρησε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέφυγε τα λάθη στην άμυνα, δημιούργησε ευκαιρίες και τελικά άνετα σημείωσε τρία γκολ ενώ θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα! Ο Άγιος Νικόλαος αρκέστηκε σε αμυντικό ποδόσφαιρο και απείλησε ελάχιστες φορές την εστία μας.
Στο 16ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός δεν μπόρεσε να σουτάρει καλά από ευνοϊκή θέση στην εστία μετά από πάσα του νεαρού Γιάννη Κοτρόζου. Στο 32ο λεπτό, οι ρόλοι αντιστράφηκαν μεταξύ των δύο αλλά το σουτ του Κοτρόζου κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα σέντρα του Βασιλείου κεφαλιά του Βασίλη Τσαλιαγκού πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 36ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός ανατράπηκε στην περιοχή από τον Κουρούπη και κέρδισε πέναλτι. Ο Τέλης Μακρής εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0. 
Ο Άγιος Νικόλαος στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου πίεσε όμως ο Κιούσης στο 42ο λεπτό, μπλόκαρε προ του Χρόνη και ο Λάμπρου στο τελευταίο λεπτό σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου μπήκε αποφασιστικά για να "τελειώσει" το παιχνίδι. Στο 48ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος έβγαλε καταπληκτική μπαλιά, πίσω από την άμυνα του Ευβοϊκού, στον Γιώργο Τσαλιαγκό που ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Βασίλης Τσαλιαγκός σούταρε από καλή θέση άουτ. Στο 58ο λεπτό, ο Βασιλείου αφού δέχθηκε κάθετη πάσα από τον Βασίλη Τσαλιαγκό, με ωραίο πλασέ έκανε το 3-0. Στη συνέχεια το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με το Αυλωνάρι να έχει τον έλεγχο και τον Άγιο Νικόλαο να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά. Άλλες τρεις φάσεις έγιναν μέχρι το τέλος του αγώνα. Στο 69ο λεπτό, ο Βαρτζής από πλάγια δεξιά σούταρε άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 85ο λεπτό, μπήκε μόνος στην περιοχή αλλά ο Καραμπίνης με υπερπροσπάθεια έδιωξε κόρνερ. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Τσαπέρος έκανε παράλληλη σέντρα και ο Βασίλης Τσαλιαγκός από το ύψος του πέναλτι σούταρε για να διώξει με τα πόδια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
Πρώτη νίκη του Α. Ο. Αυλωναρίου στο πρωτάθλημα που έχει 4 βαθμούς, έχει σημειώσει 4 γκολ ενώ έχει δεχθεί 2 με πέναλτι!
Έπαιξαν: Κιούσης, Κηρύκος, Κοτρόζος Ι.(78΄Γιαννακός-87΄Κάργας), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου(59΄Τσαπέρος), Σεϊντόπουλος, Μακρής, Τσαλιαγκός Β., Τσαλιαγκός Γ.Ν., Φραγγής.

Τα άλλα αποτελέσματα: Ταμυναϊκός-Ερέτρια 3-0, Λουκίσια-Λήλας Βασιλικού 2-1, Δύστος-Ιστιαία 2-2, Ακαδημία Ιστιαίας-Καστέλλα 1-4, Παντριαδικός-Ολυμπιακός Χαλκίδας 1-1, Δροσιά-Αρτάκη 0-1, Όλυμπος Γυμνού-Σκύρος 0-1.

Την επόμενη Κυριακή, ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Δροσιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: