.........

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ": ΚΡΙΕΖΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-3

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Εύβοιας "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", όπως το ονόμασε η ΕΠΣΕ προς τιμήν του ιδρυτή της ομάδας μας, προχώρησε ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Νίκησε μέσα στα Κριεζά πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ με 3-2. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, καθώς τα Κριεζά μετά από ένα χρόνο απραξίας πριν δυο ημέρες κατάφεραν να έχουν δελτία. Γι αυτό άλλωστε και το παιχνίδι μεταφέρθηκε την Τετάρτη που μας πέρασε!
Το Αυλωνάρι είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μόνο στο διάστημα 59΄ -61΄, τα Κριεζά κατάφεραν να σημειώσουν δύο γκολ από τραγικά λάθη της άμυνας και να προκαλέσουν προς στιγμή αναμπουμπούλα! Ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Τόγιας να βγάλει αρκετά συμπεράσματα και για τους υπόλοιπους.
Το σκορ άνοιξε ο Μακρής στο 12ο λεπτό, με σουτ από την μεγάλη περιοχή και ενώ είχε προηγηθεί σουτ του Ανδρέου και διώξιμο του τερματοφύλακα. Ο Βασίλης Τσαλιαγκός στο 27ο λεπτό, διπλασίασε τα τέρματα του Αυλωναρίου με σουτ μετά από πάσα του Κηρύκου. Οι φάσεις του πρώτου ημιχρόνου λιγοστές και όλες από την πλευρά του Αυλωναρίου.
Στο 56ο λεπτό, ο Ανδρέου ανατράπηκε στην περιοχή και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Βασίλης Τσαλιαγκός κάνοντας έτσι το 0-3. Και ενώ όλα έδειχναν ότι άνετα το Αυλωνάρι θα έπαιρνε τη νίκη και η μόνη απορία ήταν πόσο θα έφθανε το σκορ, δύο παιδαριώδη λάθη της άμυνας έβαλαν τα Κριεζά στο παιχνίδι. Στο 59ο λεπτό, ο Χροναίος καθυστέρησε να διώξει την μπάλα από την περιοχή του και ο διαιτητής σφύριξε έμμεσο που μετέτρεψε σε γκολ ο Κούρτης. Ένα λεπτό αργότερα ο Καραμπίνης έχασε την μπάλα και ο Λυκούρης πλάσαρε τον Χροναίο για να μειώσει σε 2-3. Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές του Α. Ο. Α. "ξύπνησαν" μετά τις φωνές του Τόγια, έχασαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το δείκτη του σκορ, με πιο κραυγαλέα το πέναλτι του Βασίλη Τσαλιαγκού στο 75ο λεπτό.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Μπρεγκανάκου, Γεωργικόπουλος, Καραμπίνης, Τσαλιαγκός Γ.Σ., Μακρής(60΄Βασιλείου), Αϊδίνης(82΄Γιαννακός), Κηρύκος, Τσαλιαγκός Β., Τσαλιαγκός Γ.Ν., Ανδρέου.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται στην Ερέτρια με τον τοπικό Απόλλωνα για την δεύτερη φάση του κυπέλλου Εύβοιας "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: