.........

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΚΥΜΗ 0-3

Τα φιλικά συνεχίζονται καθώς οι ομάδες προσπαθούν να μονταριστούν εν όψη των επίσημων διοργανώσεων. Έτσι την Κυριακή σε φιλικό που κλείστηκε την τελευταία στιγμή, η Κύμη που θα αγωνίζεται φέτος στην Γ΄ Εθνική, νίκησε τον Α. Ο. Αυλωναρίου με 3-0. Ο Α. Ο. Α. κανονικά έπρεπε να παίξει με τα Κριεζά κύπελλο αλλά επειδή δεν είχαν εκδοθεί τα δελτία των ποδοσφαιριστών τους ο αγώνας μεταφέρθηκε για την επόμενη Τετάρτη! Η Κύμη αντίστοιχα είχε προγραμματίσει φιλικό με τον Ατρόμητο Πειραιά που ματαιώθηκε.
Στο πρώτο ημίχρονο η Κύμη είχε την υπεροχή σημείωσε ένα γκολ δεν δημιούργησε όμως άλλη ευκαιρία. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου με καλή αμυντική τακτική περιόρισε τον αντίπαλό του σε ανούσια κυκλοφορία της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχοντας περισσότερες και πιο έμπειρες εναλλακτικές λύσεις από τον πάγκο σημείωσαν άλλα δύο τέρματα. Ήταν ένα δυνατό τεστ για τον Α. Ο. Αυλωναρίου που δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο!
Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό, με δυνατό σουτ πολλά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή ο Δήμου, το 0-2 έκανε επίσης με σουτ ο Ανέστης στο 62ο λεπτό και ο Μήτρου σε αντεπίθεση στο 82ο λεπτό έκανε το 0-3.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α.: Κιούσης, Γεωργικόπουλος, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης(68΄Σαμπάνης), Φρυγανάς, Μακρής, Σεϊντόπουλος(20΄Αϊδίνης-65΄Κηρύκος), Φραγγής, Τσαλιαγκός Β.(46΄Βασιλείου), Τσαλιαγκός Γ.Ν.,(70΄Ανδρέου), Μανδράκας(80΄Τσαλιαγκός Γ.Σ.).

Την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα, ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται στα Κριεζά με την τοπική ομάδα για το κύπελλο Εύβοιας. Η ΕΠΣΕ με απόφαση του Δ. Σ. έχει ονομάσει το θεσμό, "ΚΎΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", στη μνήμη του ιδρυτή της ομάδας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: