.........

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ -ΙΣΤΙΑΙΑ 1-1

Το ξεκίνημα δεν ήταν το αναμενόμενο καθώς μια φάση στην αρχή άλλαξε τα πράγματα! Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Κηρύκος ανέτρεψε αντίπαλο του στην περιοχή, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα και το Αυλωνάρι έμεινε με 10 παίκτες. Η Ιστιαία ευστόχησε με τον Δαρζέντα στο πέναλτι και προηγήθηκε 0-1 μέσα στο Αυλωνάρι. Παρ όλα αυτά η ομάδα μας πάλαιψε το παιχνίδι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90ο λεπτό, με εντυπωσιακό γκολ του Βασίλη Τσαλιαγκού και έχασε και ευκαιρίες για τη νίκη. Μέσα σε όλα αυτά και ένας διαιτητής που προστάτεψε τους φιλοξενούμενους όσο μπορούσε!
Κανείς δεν φανταζόταν αυτή την εξέλειξη πριν τον αγώνα. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου μπήκε αποφασισμένος να "καθαρίσει" νωρίς το παιχνίδι και στο 2ο λεπτό, έχασε ευκαιρία με τον Βασίλη Τσαλιαγκό που σούταρε απο τη γραμμή της μεγάλης περιοχής για να διώξει με τα πόδια ο τερματοφύλακας. Και ενώ πίεζε οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και κέρδισαν το πέναλτι. Από εκεί και πέρα η Ιστιαία κλείστηκε στην άμυνα για να κρατήσει το σκορ και το Αυλωνάρι πίεζε για την ισοφάριση. Στο 24ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός δεν πρόλαβε την μπάλα στην κάθετη μπαλιά του Μανδράκα που είχε αποφύγει τρεις αντιπάλους του. Στο 31ο λεπτό, η Ιστιαία είχε μια καλή ευκαιρία όταν ο Περήφανός από καλή θέση στην μεγάλη περιοχή σούταρε άουτ. Στο 37ο λεπτό, αρχικά ο Βασίλης Τσαλιαγκός ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε δύσκολη απόκρουση και στη συνέχεια ο Ανδρέου από ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει καθώς ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό δυνατό σουτ του Γιώργου Τσαλιαγκού έφυγε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου είχε την υπεροχή όμως η Ιστιαία έπαιξε αντιποδόσφαιρο καθώς συχνά "ξάπλωναν" στο έδαφος έκαναν αμέτρητα φάουλ και δέχθηκαν την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 87ο λεπτό, σε μια σύρραξη των ποδοσφαιριστών. Αντίθετα με περισσότερη ευκολία έβγαιναν οι κάρτες για το Αυλωνάρι. Έτσι στο 85ο λεπτό, αποβλήθηκε και ο Μανδράκας που εκνευρισμένος μίλησε άσχημα στον διαιτητή ενώ στο 90ο λεπτό, απόβλήθηκε και ποδοσφαιριστής της Ιστιαίας με δεύτερη κίτρινη κάρτα!!!
Το Αυλωνάρι έχασε ευκαιρίες με τον Καραμπίνη στο 71ο λεπτό, τον Βασίλη Τσαλιαγκό στο 73ο και τον Γιώργο Τσαλιαγκό στο 80ο, τα σουτ των οποίων δεν βρήκαν στόχο. Στο 90ο λεπτό, σε φάουλ έξω από την περιοχή ο Γιώργος πάσαρε στον Βασίλη Τσαλιαγκό που με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 1-1.
Το ευχάριστο από αυτόν τον αγώνα είναι ότι η ομάδα αν και από το 3ο λεπτό έπαιζε με 10 παίκτες και στα τελευταία λεπτά με 9 παλεψε και κατάφερε να ισοφαρίσει.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α:  Κιούσης, Κηρύκος, Βασιλείου(80΄Τσαλιαγκός Γ. Ν.), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Ανδρέου(55΄Μπρεγκανάκου), Φραγγής, Μακρής(72΄Κοτρόζος Ι.), Τσαλιαγκός Β., Τσαλιγκός Γ. Ν., Μανδράκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: