.........

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ

Στην πρώτη κυριολεκτικά φάση του αγώνα ο Α. Ο. Αυλωναρίου βρέθηκε πίσω στο σκορ. Με το εναρκτήριο λάκτισμα του διαιτητή η Αρτάκη βγήκε από τα αριστερά μπροστά, ο Τζαφέρος έκανε συρτή σέντρα στην περιοχή και Μαστροκώστας κέρδισε πέναλτι αφού "τσίμπησε" την μπάλα και τον ανέτρεψε ο Καραμπίνης. Ο ίδιος παίκτης με εύστοχο κτύπημα έκανε το 1-0. Παρά τον αιφνιδιασμό η ομάδα μας αντέδρασε μπήκε στο παιχνίδι και λίγο έλειψε στο τέλος να ισοφαρίσει.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στην Αρτάκη που είχε τον έλεγχο του αγώνα έχασε ευκαιρίες αλλά έμεινε στο 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου προσπάθησε για την ισοφάριση και παρ ότι πίεσε περισσότερο δεν έκανε  τις μεγάλες φάσεις. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο!
Στο 6ο λεπτό, σουτ του Γκούρλα εξουδετέρωσε ο Κιούσης. Στο 12ο λεπτό, η πρώτη ευκαιρία του Αυλωναρίου όταν ο Φραγγής εκτέλεσε κόρνερ ο Καραμπίνης με κεφαλιά τροφοδότησε τον Τσαλιαγκό Β. που σούταρε ψηλοκρεμαστά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 24ο λεπτό, φάουλ του Μαστροκώστα βρίσκει στο Φρυγανά και φεύγει κόρνερ. Στο 28ο λεπτό, σουτ του Τζαφέρου έξω από την περιοχή διώχνει σε κόρνερ ο Κιούσης. Στο 40ο λεπτό, η τελευταία φάση του ημιχρόνου όταν ο Ευσταθίου εκτέλεσε κόρνερ από τη δεξιά πλευρά ο Γκούρλας μόνος έπιασε κεφαλιά απέκρουσε ο Κιούσης.
 Το δεύτερο ημίχρονο είχε λίγες φάσεις αφού η Αρτάκη φρόντισε να κρατήσει το Αυλωνάρι μακριά από την εστία της και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να σημειώσει δεύτερο γκολ. Στο 70ο λεπτό, ο Γκούρλας φεύγει μόνος πίσω από την άμυνα του Αυλωναρίου αλλά σουτάρει άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μακρής φεύγει μόνος από τα δεξιά και ενώ θα μπορούσε να γυρίσει την μπάλα στην περιοχή σουτάρει άουτ. Στο 87ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός εκτελεί φάουλ λίγα μέτρα έξω από τη γραμμή της περιοχής η μπάλα περνά σύριζα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Έτσι θα παρέμεινε το 1-0 που θα έφερε την Αρτάκη στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α.: Κιούσης, Μπρεγκανάκου, Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Κοτρόζος Ι.(56΄Βασιλείου), Σεϊντόπουλος, Μακρής, Τσαλιαγκός Β., Τσαλιαγκός Γ.Ν.(71΄Τσαλιαγκός Γ.Σ.), Ανδρέου(83΄Αϊδίνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: