.........

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΗΤΤΑ 5-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ

Απογοήτευση και πίκρα από την βαριά ήττα και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του κυπέλλου Εύβοιας του Α. Ο. Αυλωναρίου. Αυτή τη φορά τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα στοίχησαν αφού οι έμπειροι ποδοσφαιριστές της Ερέτριας τα μετέτρεψαν σε γκολ! Η πολύ καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου για τον Α. Ο. Αυλωναρίου καταστράφηκε μέσα σε δώδεκα λεπτά στο ξεκίνημα του δευτέρου.
Ο Απόλλων Ερετρίας αιφνιδίασε μόλις στο 2ο λεπτό, του πρώτου ημιχρόνου όταν σε σέντρα του Μπασινά από αριστερά ο Σταματάκος με κεφαλιά από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0. Το Αυλωνάρι πήρε τον έλεγχο του αγώνα στη συνέχεια πίεσε την αντίπαλη εστία και αφού έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 14ο λεπτό, το σουτ του Βασιλείου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, ενώ στο 21ο λεπτό, μετά από σέντρα του Κηρύκου, ο Τσαλιαγκός Β. σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ. Ακολούθησε ένα δεκάλεπτο έντονης πίεσης με πολλά κερδισμένα κόρνερ για το Αυλωνάρι και σε ένα από αυτά που εκτέλεσε ο Τσαλιαγκός Γ.Ν. ο Φρυγανάς σκόραρε με κεφαλιά στο 29ο λεπτό. Το ημίχρονο έληξε 1-1 με το Αυλωνάρι καλύτερο και την Ερέτρια να έχει ένα καλό σουτ του Σταματάκου στο 44ο λεπτό, που κατέληξε άουτ.
ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ
Στο δωδεκάλεπτο 45΄-57΄ ο Α. Ο. Αυλωναρίου δέχθηκε τρία γκολ, καθαρή προσφορά στον αντίπαλό του. Στο 47ο λεπτό, φάουλ του Μήτρου έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Κεφάλας αποκρούει ασθενώς και ο Βελαέτης με κεφαλιά κάνει το 2-1. Στο 51ο λεπτό, ο Καραμπίνης μόνος, με κεφαλιά από την μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο επόμενο λεπτό ο Τσαλιαγκός Γ. Ν. βγάζει καταπληκτική μπαλιά στον Μανδράκα που βγαίνει τετ-α-τετ με τον Σακκή αλλά πλασάρει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 54ο λεπτό, ο Σταματάκος μπαίνει στην περιοχή, ο Γεωργικόπουλος τον ανατρέπει και ο Μήτρου με εύστοχο κτύπημα πέναλτι κάνει το 3-1. Στο 57ο λεπτό και πάλι ο Σταματάκος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του ακόμη και τον τερματοφύλακα και έκανε το 4-1!
Η αντίδραση από το Αυλωνάρι ήρθε στο 69ο λεπτό, όταν ο Μακρής με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τσαλιαγκού Γ. Ν. μείωσε σε 4-2. Παρ ότι υπήρχαν τα ψυχικά αποθέματα από τους παίκτες του Αυλωναρίου για να γυρίσουν το παιχνίδι, άλλο ένα τραγικό λάθος στην άμυνα έδωσε την ευκαιρία στον Παριανό με σουτ να διαμορφώσει το τελικό 5-2 στο 73ο λεπτό.
Δυστυχώς ο Α. Ο. Αυλωναρίου πλήρωσε τα λάθη του και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου Εύβοιας.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α.: Κεφάλας, Μπρεγκανάκου, Γεωργικόπουλος(58΄Ανδρέου), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Κηρύκος, Βασιλείου(76΄Γιαννακός), Μακρής, Τσαλιαγκός Β., Τσαλιαγκός Γ.Ν.(82΄Αϊδίνης), Μανδράκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: