.........

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΟ: ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ -ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-3

Συνεχίζοντας τα φιλικά παιχνίδια η ομάδα του Αυλωναρίου πέρασε νικηφόρα από το Γυμνό, όπου νίκησε τον 'Ολυμπο, μετά από καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, με 3-2. Είναι γεγονός ότι παιχνίδι με παιχνίδι ο Α. Ο. Αυλωναρίου παρουσιάζεται καλύτερος και στόχος είναι να παρουσιαστεί έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Σεπτεμβρίου. Πάντως εμφανής ήταν και η κούραση λόγω της σκληρής δουλειάς που γίνεται αλλά και των δύσκολων αγώνων την προηγούμενη Κυριακή στο τουρνουά ΄ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" .
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον Όλυμπο να ξεκινά καλύτερα και το Αυλωνάρι να ισορροπεί μετά το 25ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν στο 2ο λεπτό, όταν ο Ντούρμας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 21ο λεπτό, ο Κιούσης του Όλυμπου έστειλε την μπάλα ξυστά από το δοκάρι άουτ. Στο 25ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος με ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.
Με το ξεκίνημα  του δευτέρου ημιχρόνου ο Όλυμπος παραλίγο να προηγηθεί όταν ο Ντούρμας έκλεψε την μπάλα από τον Κιούση και στην κενή εστία πλάσαρε άουτ. Στην συνέχεια το Αυλωνάρι πήρε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά επιβλήθηκε με 2-3. Στο 60ο λεπτό, με φάουλ ο Φραγγής σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 62ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος εκμεταλλεύεται καλή πάσα του Τσαλιαγκού Γ.Ν. και με ωραίο πλασέ σημειώνει το 1-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσαλιαγκός Γ.Ν. με ψηλοκρεμαστό σουτ κάνει το 1-3. Στη συνέχεια ο Γιαννακός θα χάσει δύο πολύ καλές ευκαιρίες να διευρύνει το δείκτη του σκορ. Στο 80ο λεπτό, ο Κοντός με ψηλοκρεμαστό σουτ μειώνει σε 2-3. Στο 84ο λεπτό, ο Ανδρέου ανατρέπεται στην περιοχή αλλά ο Τσαλιαγκός Γ.Ν. χάνει το πέναλτι αφού απέκρουσε ο τερματοφύλακας για να μείνει έτσι το 2-3. Στο 90ο λεπτό, ο Κιούσης του Όλυμπου σούταρε από πλάγια αριστερά λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κεφάλα.
Πράγματι το δεύτερο ημίχρονο ήταν πλούσιο σε φάσεις και οι φίλαθλοι ευχαριστήθηκαν θέαμα. Ήταν και η πρώτη νίκη, έστω και φιλική, του Αυλωναρίου στο Γυμνό.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Χροναίος(30΄Κιούσης-60΄Κεφάλας), Γεωργικόπουλος(66΄Τσαπέρος), Φραγγής, Καραμπίνης(69΄Γιαννακός), Τσαλιαγκός Γ.Σ.(46΄Φρυγανάς), Τσαλιαγκός Γ.Ν., Σεϊντόπουλος, Κηρύκος(46΄Μακρής), Τσαλιαγκός Β., Μανδράκας(46΄Ανδρέου), Αϊδίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: