.........

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ: ΔΥΣΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-2

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου, την Τετάρτη 14 Αυγούστου, στο γήπεδο του Δύστου με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας και οι προπονητές τους δοκίμασαν διάφορα σχήματα. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2 προσφέροντας κατά διαστήματα καλό θέαμα στους θεατές. Στο σκορ προηγήθηκε το Αυλωνάρι στο 2ο λεπτό, με τον νεαρό Ανδρέου, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από αμυντικό, πέρασε τον τερματοφύλακα και  την έστειλε στα δίκτυα.  Ο Δύστος ισοφάρισε στο 15ο λεπτό, με κεφαλιά του Πηλιχού. Το 2-1 για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Μαστροκώστας Γ. με σουτ στο 30ο λεπτό. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπρεγκανάκου με σουτ στο 75ο λεπτό. Λίγο πριν την λήξη του αγώνα ο Παντελής Κοτρόζος έχασε την ευκαιρία να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του αφού αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.
Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά για την ομάδα του Αυλωναρίου που φιλοδοξεί να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έτσι ώστε να πραγματοποιήσει μια  καλή πορεία.
Η σύνθεση του Α.Ο. Αυλωναρίου : Κιούσης(46' Χροναίος), Τσαπέρος(46' Γιωργικόπουλος), Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης(46' Κωνστάντιος), Τσαλιαγκός Γ.Σ (20' Φραγγής λ.τ.), Φαμπιόν, Μακρής, Κηρύκος(50' Αϊδίνης), Τσαλιαγκός Β.(46' Κοτρόζος Ι.), Κοτρόζος Π., Ανδρέου(65' Κάργας).  
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: