.........

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Με προπονήσεις καθημερινά, πολλές φορές διπλές η σε γυμναστήριο, αλλά και φιλικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Α. Ο. Αυλωναρίου. Η τεχνική ηγεσία, Βαγγέλης Τόγιας, Σπύρος Κατσινής και Γιάννης Κοτρόζος συνεργάζονται αρμονικά για να έχουν έτοιμη την ομάδα όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Οι ποδοσφαιριστές μπορεί να κουράζονται αλλά συμμετέχουν και προσπαθούν να φέρουν σε πέρας στο βαρύ πρόγραμμα.
Την Τετάρτη 21 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε άλλο ένα φιλικό με τον Αμαρυνθιακό, εκτός έδρας. Η τοπική ομάδα νίκησε 1-0 ενώ ήταν αισθητά τα σημάδια κούρασης των παικτών του Αυλωναρίου. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι έχασαν κάποιες ευκαιρίες για γκολ όμως το 0-0 παρέμεινε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων έχασε πολύ καλές ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να σκοράρει. Σε μια αντεπίθεση στο 75ο λεπτό, η Αμάρυνθος κατάφερε να σημειώσει γκολ και να το κρατήσει μέχρι το τέλος.
Στο Α΄ ημίχρονο έπαιξαν: Κιούσης, Γεωργικόπουλος, Φαμπιόν, Σαμπάνης, Καραμπίνης, Τσαλαιγκός Γ.Ν., Αϊδίνης, Κηρύκος, Τσαλιαγκός Β., Μανδράκας, Κοτρόζος Ι.
Στο Β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Κιούσης, Τσαπέρος, Φαμπιόν, Τσαλιαγκός Γ.Σ., Φρυγανάς, Τσαλιαγκός Γ.Ν., Σειντόπουλος, Μακρής, Ανδρέου, Γιαννακός, Φραγγής.

Την Κυριακή στις 5 ξεκινά το τουρνουά ΄ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ', το πρώτο μετά θάνατο του ιδρυτή του Α. Ο. Αυλωναρίου, στο γήπεδο Αυλωναρίου. Θα παίξουν κατά σειρά: Α. Ο. Αυλωναρίου-Α. Ο. Κύμης, Α. Ο. Κύμης-Ηρακλής Ψαχνών, Ηρακλής Ψαχνών-Α.Ο. Αυλωναρίου. Στις 8 θα ακολουθήσουν οι απονομές. Το τουρνουά διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και της ΕΠΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: