.........

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Τουρνουά ΄΄Νίκος Κούκης΄΄-Αυλωνάρι: Τίμησαν τον πρόεδρό μας!

Το 6ο Τουρνουά ΄΄Ν. Κούκης΄΄ πέρασε στην ιστορία! Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που ήταν αφιερωμένο στην μνήμη, πλέον, του μεγάλου ιδρυτή της ομάδας μας, ο οποίος ΄΄έφυγε΄΄ τον περασμένο Δεκέμβρη.
Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΑΟ Αυλωναρίου και ήταν υπό την αιγίδα, του Δήμου Κύμης-Αλίβερίου και της ΕΠΣ Εύβοιας, ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν η ιστοσελίδα ΄΄ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ΄΄.

Χωρίς αμφιβολία ήταν το πιο δυνατό από τα 5 που έχουν προηγηθεί, καθώς το τίμησαν με την παρουσία τους κορυφαίες ομάδες, του νομού μας, όπως ο Ηρακλής Ψαχνών (πρωταγωνιστεί στην Β’ Εθνική) και ο ΑΟ Κύμης (πρωταθλητής Εύβοιας και αήττητος στην Γ’ Εθνική), οι οποίες παρατάχθηκαν με όλα τους τα στελέχη, δείχνοντας έτσι οι παράγοντές τους, πόσο εκτιμούσαν και πόσο σέβονται τον μεγάλο απόντα Νίκο Κούκη!
Την 3άδα των ομάδων του τουρνουά, συμπλήρωνε φυσικά, ο ΑΟ Αυλωναρίου, που ήταν ο οικοδεσπότης!
Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αυλωναρίου, και ήταν πολλοί, σίγουρα έφυγαν ευχαριστημένοι, από το θέαμα που παρακολούθησαν και το θερμό τους χειροκρότημα, στους ποδοσφαιριστές των 3 ομάδων το αποδεικνύει.
ΕΞΕΔΡΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ; ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ
-Μια ΄΄΄πονεμένη΄΄ ιστορία κοροϊδίας και εμπαιγμού!
Το μοναδικό παρατράγουδο, ήταν το ότι όλος αυτός ο κόσμος, αναγκάστηκε να μείνει και να παρακολουθήσει όρθιος (!!!) τα παιχνίδια, αφού ακόμα και μια μικρή εξέδρα που υπήρχε στο γήπεδο του Αυλωναρίου, δεν υπάρχει πια…!
Εμείς σαν ΑΟ Αυλωναρίου, χωρίς να έχουμε ευθύνη, αλλά έχοντας ευαισθησίες  και εκτίμηση στον κόσμο που μας τιμά, ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη...
Η ανυπαρξία, η αφερεγγυότητα λόγων και πράξεων, η αδιαφορία και η έλλειψη συνέπειας, από πλευράς της παλιάς Νομαρχίας (σήμερα Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας), πάνω στο θέμα ΄΄εξέδρα γηπέδου Αυλωναρίου΄΄ είναι παροιμιώδης και παράδειγμα προς αποφυγή!
Πριν μια 4ετία η τότε Νομαρχία είχε δημοπρατήσει και είχε αναθέσει το έργο της κατασκευής εξεδρών στα γήπεδα,  Αυλωναρίου και Νεοχωρίου!  Στο Αυλωνάρι το μόνο που έγινε ήταν μια τσιμεντόπλακα που έπεσε (με έξοδα της ομάδας), για να μπει πάνω η εξέδρα, ενώ στο Νεοχώρι ο εργολάβος την εγκατέλειψε ημιτελή(!!!) και από τότε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση!
Απλά εκεί στο γήπεδο υπήρχε μια μικρή λυόμενη εξέδρα που εξυπηρετούσε κάποια κατάσταση.
Ξαφνικά πριν λίγο καιρό, με έγγραφό της η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας (βλέπε παλιά Νομαρχία), ζήτησε από τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, ν’ απομακρυνθεί αυτή η μικρή εξέδρα για να φτιαχτεί η καινούργια, κάτι βέβαια που έκανε ο Δήμος και την μετέφερε στο γήπεδο του Δύστου! Ο Δήμαρχος Δημ. Θωμάς, βλέποντας την συνεχιζόμενη αδιαφορία, της ΠΕ Εύβοιας, δεσμεύτηκε ότι θα κατασκευαστεί μια μεγαλύτερη, λυόμενη εξέδρα και θα τοποθετηθεί στην θέση της παλιάς, κάτι όμως που δεν έγινε εφικτό, μέχρι το Τουρνουά. Όλοι εκεί στο Αυλωνάρι πιστεύουν ότι ο Δήμαρχος θ’ ανταποκριθεί στην δέσμευσή του και η εξέδρα θα έχει τοποθετηθεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.
Αγωνιστικά τώρα:
***ΑΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ  0-0
Συναρπαστικό παιχνίδι, δυνατό, όπως τα παραδοσιακά πλέον ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων! Η Κύμη ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η ομάδα του Βαγγέλη Τόγια, το Αυλωνάρι, ήταν απροσπέλαστο αμυντικά και ξεπέρασε με επιτυχία την όποια πίεση προσπάθησαν οι παίκτες του Βαγγ. Ντόβολη!
Την καλύτερη στιγμή του αγώνα είχε η Κύμη, όταν ένα φοβερό σουτ του Ivanovic, απέκρουσε στο ΄΄Γ΄΄ της εστίας του, σε κόρνερ ο νεαρός τερματοφύλακας, Κιούσης του Αυλωναρίου, ενώ στο 35’ σε κόρνερ του Μήτρου, η μπάλα βρήκε το κεφάλι του Καραμπίνη, χτύπησε στο εξωτερικό του κάθετου δοκαριού και βγήκε πάλι κόρνερ.
Διαιτητές : Γ. Κασομούλης, Μαρ. Πόγκας, Κ, Κωνστάντιος.
*Α.Ο. ΚΥΜΗΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Καρλής, Δαφνής, Γεωργουδάκης, Τσικτσίρης, Κραβαρίτης, Φωτιάς, Φαρούκ, Ivanovic (Πόγκας), Ανέστης, Μήτρου.
*Α.Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Τόγιας): Κιούσης, Γεωργικόπουλος, Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Τσαλιαγκός Γ., Σεϊντόπουλος, Μπρεγκανάκου, Τσαλιαγκός Β., Μακρής, Μανδράκας.

***ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.-ΑΟ ΚΥΜΗΣ  1-0
Δυνατό και αυτό το παιχνίδι με πολλές περισσότερες φάσεις και τον Ηρακλή να είναι κατά διαστήματα πάρα πολύ καλός και να δημιουργεί κλασικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ (8’-24’-32’ Σπανός, 29’ φάουλ Πατσατζόγλου)! Η Κύμη προσπάθησε με αντεπιθέσεις και έφτασε κοντά στο γκόλ , όταν σε κεραυνό του Κεμαβόρ (22’), η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Το γκολ της αναμέτρησης στο 35’ μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια του Σπανού και ασίστ στον Ευσταθίου, που πλάσαρε υποδειγματικά, 1-0.
Διαιτητές: Μάρ. Πόγκας, Κ. Κωνστάντιος, Γ. Κασομούλης.
*ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. (Γιώργος Λάμπρου): Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Λάμπρου, Παλαιολόγος, Τζανής, Chimodzi, Πατσατζόγλου, Γκεμίσης, Ευσταθίου, Σπανός, Επιτροπάκης.
*Α.Ο. ΚΥΜΗΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Μπασινάς, Καρλής, Κόκκος, Καρατζάς, Φωτιάς, Δήμου, Φαρούκ, Τσιάτσιος, Νάσκο, Γεωργουδάκης, Κεμαβόρ, έπαιξαν και οι Ανέστης, Μήτρου, Πόγκας και Τσικτσίρης.

***ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. 0-0
Με τους ΄΄πράσινους΄΄ να είναι πολύ πιεστικοί, να δημιουργούν πολλές καλές ευκαιρίες, με Τριανταφύλλου, Daniel, Ντελέκο, να σκοντάφτουν όμως πάνω σ’ έναν εκπληκτικό Χροναίο, που έκανε φοβερές αποκρούσεις!
Οι του Αυλωναρίου, πήγαν να ΄΄κλέψουν΄΄ το παιχνίδι με αντεπιθέσεις και στο 14’ ο καλύτερός τους παίκτης, ο Μακρής έπιασε κεραυνό που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ!
Διαιτητές: Κων. Κωνστάντιος, Μάρ. Πόγκας, Γ. Κασομούλης.
*Α.Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Τόγιας): Χροναίος, Τσαπέρος, Φραγγής, Φαμπιόν, Φρυγανάς, Καραμπίνης, Γ. Τσαλιαγκός, Σεϊντόπουλος, Μανδράκας, Μακρής, Β. Τσαλιαγκός, έπαιξαν και οι Κάργας, Κηρύκος, Ανδρέου, Γ. Τσαλιαγκός, Γιαννακός.
*ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. (Γιώργος Λάμπρου): Ανδρούτσος, Δούλος, Δημητρακόπουλος, Νικολόπουλος, Μπακομήτρος, Τσίγκρος, Ντελέκος, Τριανταφύλλου, Daniel Gbaguidi, Γκάβαλης, Ντούμας, έπαιξαν και οι Πολίτης, Αποστόλου, Γκριτζάλας, Δεληγιώργης.

---Ακολούθησε η απονομή τιμητικών πλακετών στις ομάδες, τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές και τα κύπελλα, αλλά και μια ιδιαίτερη πλακέτα, που είχε αθλοθετήσει η ιστοσελίδα, ΄΄Δυνατά & Αθλητικά΄΄, για τον Γιάννη Κοτρόζο, που για 30 και πλέον χρόνια υπηρετεί πιστά την ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου, από διάφορα πόστα, σαν ποδοσφαιριστής, σαν παράγοντας στο ΔΣ και σαν μέλος του τεχνικού team, με όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα!

Για όλους τους παίκτες, τους συνοδούς τους και τους παράγοντες, οι κυρίες του ΑΟ Αυλωναρίου, Βαγγελίτσα Αϊδήνη και η Ταμίας Αγγελική Σίδερη, είχαν ετοιμάσει ένα πλούσιο μπουφέ με διάφορα εδέσματα, φρούτα και αναψυκτικά που ήταν προσφορά της Εταιρείας των Αφών Ν. Κούκη.
---ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:















































































 ...Δημήτρης Καράπας Χ3!




Δεν υπάρχουν σχόλια: