.........

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ: ΠΡΑΣΙΝΟ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-3

Το πρώτο φιλικό έδωσε η ομάδα του Αυλωναρίου, την Κυριακή στις 18.30 στο Πράσινο, με την τοπική ομάδα. Νίκησε με 3-0 χρησιμοποιώντας 18 ποδοσφαιριστές, στην ουσία δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 8ο λεπτό, με απευθείας κτύπημα φάουλ στο Γ της αντίπαλης εστίας από τον Γιώργο Τσαλιαγκό. Τα τέρματα διπλασίασε ο Δημήτρης Μανδράκας, νέο μεταγραφικό απόκτημα από την Κύμη, στο 41ο λεπτό με σουτ. Το σκορ έκλεισε με τέρμα του Βασίλη Τσαπέρου, μετά από πολύ καλή ενέργεια του Αντριάνο Μπρεγκανάκου από αριστερά και έξοχη πάσα στο σκόρερ στο 78ο λεπτό. Σε γενικές γραμμές ο Α. Ο. Αυλωναρίου στάθηκε καλά στο γήπεδο, είμαστε όμως ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας και η δουλειά που γίνεται θα φανεί αργότερα. Ο Βαγγέλης Τόγιας και το τεχνικό επιτελείο έβγαλαν τα πρώτα συμπεράσματα και σταδιακά θα διαμορφώσουν την ομάδα όπως την θέλουν. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί στα μέσα Σεπτέμβρη όταν ξεκινά το πρωτάθλημα. Η ομάδα θα δώσει αρκετά φιλικά ενώ τέλος Αυγούστου αγωνίζεται για το κύπελλο Εύβοιας εκτός έδρας με τα Κριεζα.
Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν: Χροναίος, Γεωργικόπουλος, Κάργας, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Φαμπιόν, Σεϊντόπουλος, Μακρής, Αϊδίνης, Τσαλιαγκός Γ.Ν., Μανδράκας.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Χροναίος, Τσαπέρος, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Τσαλιαγκός Γ. Σ., Φαμπιόν, Κηρύκος, Κωνστάντιος, Ανδρέου, Τσαλιαγκός Γ.Ν., Κοτρόζος Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: