.........

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΣΕ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΦΙΛΙΚΟ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΕΥΡΙΠΟΣ 2-1

Σε ένα φιλικό παιχνίδι με τρεις περιόδους των 30 λεπτών, ο Α. Ο. Αυλωναρίου νίκησε τον Εύριπο με 2-1. Ήταν το πρώτο φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο Αυλωναρίου, το Σάββατο 17 Αυγούστου, με την παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας. Στο πρώτο 30λεπτο, ο Βαγγέλης Τόγιας χρησιμοποίησε όσους έκαναν προπόνηση στις 7 το πρωί της ίδιας ημέρας στο Στόμιο! Όπως ήταν φυσικό έδειξαν σημάδια κούρασης, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι στο γήπεδο και επικράτησαν 1-0 με εντυπωσιακό σουτ του Καλαμιώτη στο 5ο λεπτό. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και κατάφεραν να επιβληθούν με 2-1. Ο Εύριπος παρουσίασε αξιόμαχο σύνολο υπό τις οδηγίες του Σούλη Παππά, αγωνίζεται στη Α2 και φιλοδοξεί να ανέβει στην Α1. Το 1-1 σημείωσε ο Βασίλης Τσαλιαγκός στο 45ο λεπτό, με πλασέ στην κενή εστία μετά από πολύ καλή ενέργεια του Παντελή Κοτρόζου που σούταρε από πλάγια αριστερά και απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας. Το 2-1 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Μανδράκας στο 75ο λεπτό, αφού πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
Στο πρώτο 30λεπτο έπαιξαν: Χροναίος, Τσαπέρος, Κάργας, Καραμπίνης, Σαμπάνης, Φραγγής, Γιαννακός, Μακρής, Κοτρόζος Π., Τσαλιαγκός Γ.Ν., Ανδρέου.
Στη συνέχεια αγωνίστηκαν: Κιούσης, Γεωργικόπουλος, Μπρεγκανάκου, Σαμπάνης, Φρυγανάς, Φαμπιόν, Αϊδίνης, Μανδράκας, Κοτρόζος Π., Τσαλιαγκός Γ. Ν., Τσαλιαγκός Β.
Την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα ο Α. Ο. Αυλωναρίου δίνει το επόμενο φιλικό στην Αμάρυνθο με τον Αμαρυνθιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: