.........

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΤΕΛΟΣ Α΄ ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2-0

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση ο Α. Ο. Αυλωναρίου νίκησε το Σάββατο την Ερέτρια με 2-0. Βλέποντας κανείς αυτό το παιχνίδι αναρωτιέται γιατί η ομάδα βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό το Αυλωνάρι κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να τον αμφισβητήσει ούτε μια στιγμή. Ακόμη και όταν χάθηκε το πέναλτι στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν ψυχολογικά δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά για να ξαναπάρει τον έλεγχο του αγώνα.
Με πάθος ξεκίνησαν οι παίκτες του Αυλωναρίου το παιχνίδι και έδειξαν από την αρχή ότι ήθελαν την νίκη. Παρόλα αυτά ο Απόλλωνας απείλησε πρώτος στο 17ο λεπτό, όταν ο Ρούσος μπήκε στην περιοχή από δεξιά και σούταρε άουτ. Στην επόμενη φάση άνοιξε το σκορ. Ο Σεϊντόπουλος γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Παντελής Κοτρόζος με σουτ έκανε το 1-0. Στο 22ο λεπτό, νέο σουτ το Κοτρόζου μπλόκαρε ο Σακής. Στο 33ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος φεύγει στην αντεπίθεση το σουτ που επιχειρεί όμως από πλάγια δεξιά  διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Μεγάλη ευκαιρία στο 39ο λεπτό για το Αυλωνάρι, όταν ο Κηρύκος σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή όμως ο Σακής και το κάθετο δοκάρι σώζουν την Ερέτρια. Ένα λεπτό αργότερα σε πάσα του Κοτρόζου η μπάλα βρίσκει το χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή χωρίς ο διαιτητής να καταλογίσει το πέναλτι! Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με το Αυλωνάρι να έχει τον πλήρη έλεγχο και να χάνει αρκετές ευκαιρίες. 
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Α. Ο. Αυλωναρίου θα κερδίσει πέναλτι. Στο 48ο λεπτό, ο Παντελής Κοτρόζος ανατρέπεται στην περιοχή από το Φουρμούζη αλλά ο Μακρής θα αστοχήσει στο πέναλτι αφού η μπάλα περνά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σακή. Η Ερέτρια αντέδρασε αμέσως και στην επόμενη φάση είχε σουτ του Τόρα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κεφάλα. Στο 58ο λεπτό, ο Σταματάκος από πλάγια δεξιά σούταρε άουτ. 
Στη συνέχεια και πάλι το Αυλωνάρι πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 76ο λεπτό, έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Παντελής Κοτρόζος μετά από κάθετη πάσα του Βασιλείου βγήκε τετ-α-τετ με τον Σακή αλλά σούταρε πάνω του. Στο 85ο λεπτό, ο Μακρής κέρδισε την μπάλα έξω από την περιοχή του Αυλωναρίου έκανε εντυπωσιακή κούρσα μπήκε στην περιοχή της Ερέτριας και κεραυνοβόλησε τον Σακή κάνοντας το 2-0.
Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και οι Αυλωναρίτες πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη επί του πρωτοπόρου μέχρι εκείνη τη στιγμή, Απόλλωνα Ερέτριας!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κεφάλας, Κηρύκος, Τσαλιαγκός Γ. Σ., Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Σεϊντόπουλος(89΄Φραγγής), Μακρής, Τσαλιαγκός Β.(66΄Μανδράκας), Κοτρόζος Π.(77΄Γεωργικόπουλος), Τσαλιαγκός Γ. Ν.

Ήταν η τελευταία αγωνιστική του Α΄ γύρου. Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των εορτών και ξαναρχίζει το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιανουαρίου. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ιστιαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: