.........

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕΣΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ! ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 3-1

Η έδρα αποδεικνύετε το καλύτερο όπλο του Α. Ο. Αυλωναρίου, αφού έχει πάρει τους 16 από τους 17 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα! Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση το Σάββατο νίκησε τον Λήλαντα Βασιλικού με 3-1. Είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και σχεδόν δεν απειλήθηκε καθόλου, νίκησε δίκαια και πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ.
Ο Λήλας είχε την πρώτη φάση του αγώνα όταν σουτ του Αγραφιώτη στο δεξί ''Γ'' του Κεφάλα και ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Αυλωναρίου σε εξαιρετική απόκρουση. Στην φάση αυτή ο Κεφάλας κτύπησε στο δοκάρι και στο ημίχρονο έγινε αλλαγή! Στο 9ο λεπτό, ο Βασιλείου έβγαλε κάθετη πάσα στον Φραγγή στην μεγάλη περιοχή όμως ο Μαντάς έδιωξε με τα πόδια. Στο 35ο λεπτό, άλλη μια κάθετη πάσα του Σεϊντόπουλου στον Μακρή, ο Μαντάς έπεσε στα πόδια του και έδιωξε.
Τέλης Μακρής, μια ακόμα πολύ καλή 
  εμφάνιση και 2 γκολ στο ενεργητικό του!


Ένα λεπτό αργότερα άνοιξε το σκορ. Ο Μακρής επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, "τρύπησε" τα χέρια του τερματοφύλακα του Λήλαντα και έκανε το 1-0. Ο Λήλας προσπάθησε να απαντήσει με σουτ του Αλεξίου στο 39ο λεπτό, που κατέληξε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου μπήκε αποφασιστικά για να "κλειδώσει" το ματς. Στο 48ο λεπτό, ο Καραμπίνης με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τσαλιαγκού Γ.Ν. έκανε το 2-0. Στο 56ο λεπτό, ο Κηρύκος σούταρε από δεξιά ο Μαντάς απέκρουσε ασθενώς και ο Μακρής με νέο σουτ από τη μικρή περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.
Στο σημείο αυτό φάνηκε ότι το παιχνίδι τελείωσε, όμως ο Λήλας
αντέδρασε και κατάφερε


να μειώσει στο 63ο λεπτό, με τον Αγραφιώτη που έφυγε πίσω από την άμυνα του Αυλωναρίου και πλάσαρε τον Κιούση. Το Αυλωνάρι οργάνωσε καλύτερα την άμυνά του στην συνέχεια και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να διευρύνει το σκορ. 
 Δημ. Καραμπίνης (δεξ.) ήταν άψογος στ' αμυντικά του καθήκοντα και σκόρερ του 2ου τέρματος του Αυλωναρίου!
Έχασε ευκαιρίες με τους Μακρή, Κοτρόζο, Σεϊντόπουλο που έφθασαν


πολλές φορές απέναντι στον Μαντά όμως δεν τελείωσαν τις προσπάθειές τους. Αντίθετα ο Λήλας προσπάθησε με μακρινά σουτ να παραβιάσει την εστία του Κιούση χωρίς να τα καταφέρει. Έτσι το 3-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος σκορπώντας ενθουσιασμό στους Αυλωναρίτες για τη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση! Ίσως να ήταν και η καλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα. Στην αποστολή συμμετείχαν, ο Μανδράκας που ορκίστηκε  στην Τρίπολη και για πρώτη φορά φέτος, ο αρχηγός Γιάννης Βογιατζής!
Η σύνθεση του Α.Ο. Αυλωναρίου (Βαγγ. Τόγιας): Κεφάλας(λ.τ. 46΄Κιούσης), Τσαλιαγκός Γ. Σ.(87΄ Κοτρόζος Ι), Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Σεϊντόπουλος, Μακρής, Κηρύκος, Κοτρόζος Π.(73΄ Τσαπέρος), Τσαλιαγκός Γ. Ν.











Η ΄΄μεγάλη επιστροφή΄΄ του Αρχηγού Γιάννη Βογιατζή (αριστ.) είναι γεγονός! Επαγγελματικοί λόγοι τον κράτησαν για λίγο καιρό μακριά, όμως επέστρεψε και πολλά αλλάζουν προς το καλύτερο στο Αυλωνάρι... Μια από τις πολύ καλές μεταγραφές του καλοκαιριού, ο Δημ. Μανδράκας (δεξ.), που όμως στρατεύθηκε, τώρα ορκίστηκε και πλέον θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα...

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Σκύρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: