.........

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΜΕ 3-0.

Ούτε αυτή την φορά δεν κατάφερε ο Α. Ο. Αυλωναρίου να πάρει νίκη εκτός έδρας, αφού έχασε από την Καστέλλα με 3-0. Σε ένα κακό γήπεδο λόγω της βροχής είχε άσχημο ξεκίνημα, αφού βρέθηκε να χάνει στο 18ο λεπτό, με 2-0 και παρά τις προσπάθειες στην συνέχεια δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν έντονα στο πρώτο εικοσάλεπτο, άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό, με σουτ έξω από την περιοχή του Ράζου, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 18ο λεπτό, με καρφωτή κεφαλιά του Γιώρου και είχαν και δοκάρι με τον Ζήση. Ο Α. Ο. Αυλωναρίουμπόρεσε προς το τέλος του ημιχρόνου να αντιδράσει αλλά δύο φορές ο Μακρής από ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 37ο λεπτό, ο τερματοφύλακας της Καστέλλας έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Μακρής πρόλαβε και πλάσαρε αλλά η μπάλα έφυγε δεξιά από το κάθετο δοκάρι.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για το Αυλωνάρι που έχασε ευκαιρίες, αλλά ο Κηρόπουλος σε πολύ καλή μέρα κράτησε το μηδέν. Στο 53ο λεπτό, σε κεφαλιά προς τα πίσω αμυντικού της Καστέλλας πετάχτηκε στο γάμα και έδιωξε ενώ τρία λεπτά αργότερα έκανε την απόκρουση του αγώνα σε καρφωτή κεφαλιά του Σεϊντόπουλου. Στο 71ο λεπτό αποσόβησε γκολ όταν πρόλαβε τον Γιώργο Τσαλιαγκό σε τετ-α-τετ. Η Καστέλλα στο 80ο λεπτό και πάλι από αδράνεια της άμυνας του Αυλωναρίου, τριπλασίασε τα τέρματά της, με τον Ταψή! 
Θα μπορούσε να φύγει με καλύτερο αποτέλεσμα το Αυλωνάρι, όμως τα λάθη στην άμυνα αλλά και η επιθετική αφλογιστία δεν επέτρεψαν κάτι τέτοιο. Η Καστέλλα έχει πραγματοποιήσει αξιόλογη πορεία στον Α΄ γύρο και βρίσκεται στην 6η θέση με 19 βαθμούς. Το Αυλωνάρι είναι στην 11η θέση με 14 βαθμούς εκ των οποίων μόνο 1 εκτός έδρας!
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Κεφάλας, Γεωργικόπουλος(46΄Κοτρόζος Π.), Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Σεϊντόπουλος, Μακρής(83΄Γιαννακός), Κηρύκος, Τσαλιαγκός Γ.Ν., Κοτρόζος Ι.(75΄Αϊδίνης).

Το Σάββατο στις 3 το απόγευμα ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται τον Λήλαντα Βασιλικού στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: