.........

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΣΚΥΡΟΣ 2-0

Νίκη μετά από 8 αγωνιστικές για τον Α. Ο. Αυλωναρίου, με 2-0 επί της Σκύρου, την Τετάρτη το μεσημέρι στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ". Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα ενώ θα μπορούσαν να σημειώσουν περισσότερα γκολ αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Οι ποδοσφαιριστές του Α. Ο. Α. μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και έδειξαν ότι ήθελαν πολύ το παιχνίδι.
Η πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού ήταν για την Σκύρο όταν στο πρώτο λεπτό ο Μανωλάκης βγήκε μόνος απέναντι στον Πετράκη αλλά το πλασέ απόκρουσε ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου. Στο 4ο λεπτό, ο Βασιλείου επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε άουτ. Στο 23ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Βογιατζής έφυγε από την σέντρα, βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 30ο λεπτό, κόρνερ του Ηλία κεφαλιά του Μακρή ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα νέο κόρνερ του Ηλία κεφαλιά του Καραμπίνη ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι του Γιαλού.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι πίεσε ακόμη περισσότερο και έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για ένα ευρύ σκορ. Στο 49ο λεπτό, ο Βογιατζής βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα που έδιωξε σε κόρνερ. Στο 60ο λεπτό, τριπλή ευκαιρία για το Αυλωνάρι. Ο Φραγγής έκανε σέντρα από αριστερά ο Μακρής σούταρε από το ύψος του πέναλτι, ο τερματοφύλακας της Σκύρου έδιωξε, ο Κόκκος επανέφερε την μπάλα στην περιοχή όμως και πάλι ο Γιαλός αποκρούει με τα πόδια το νέο σουτ του Μακρή, ο Φραγγής κάνει νέα σέντρα αλλά η κεφαλιά του Μακρή καταλήγει άουτ.
Στο 63ο λεπτό, κάθετη πάσα του Μακρή στον Βογιατζή διώχνει και πάλι με τα πόδια το σουτ του τελευταίου ο Γιαλός. Στο 67ο λεπτό, ο Κόκκος επιχειρεί σέντρα από δεξιά και ο Ζορμπάς στη προσπάθειά του να διώξει βρίσκει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής καταλογίζει το πέναλτι και ο Βογιατζής με εύστοχη εκτέλεση σημειώνει το 2-0. Στο 80ο λεπτό, ο Βασιλείου βγαίνει μόνος από αριστερά απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το σουτ που επιχειρεί βρίσκει την εξωτερική πλευρά των δικτύων. Η τελευταία φάση του αγώνα πέντε λεπτά αργότερα όταν και πάλι ο κορυφαίος παίκτης της Σκύρου, τερματοφύλακας Γιαλός αποκρούει το σουτ του Φραγγή.
Με την νίκη αυτή το Αυλωνάρι έφθασε τους 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας, έχοντας σημειώσει 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 8 ήττες. Ο αρχηγός της ομάδας μας Γιάννης Βογιατζής με τα 2 γκολ που σημείωσε έφθασε τα 232 στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας και είναι πλέον πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, αφήνοντας πίσω τον Διαμαντή Κουτσουφλάκη με 231, ο οποίος έχει σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Κόκκος, Μαρούλης, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου Β., Δημάς, Μακρής(65΄Τζελίλης), Βογιατζής(80΄Πόγκας), Ηλίας, Φραγγής(88΄Κυριαζής).

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Παντριαδικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: