.........

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 2-2 ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ

Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες ο Α. Ο. Αυλωναρίου πήρε έναν σημαντικό βαθμό από τον Παντριαδικό και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Σε ένα βαρύ και ακατάλληλο λόγω της βροχής γήπεδο και με εχθρική διαιτησία κατάφερε να να γυρίσει το εις βάρος του 2-0, σε 2-2. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο ενώ η επανάληψη, κυρίως μετά το ανύπαρκτο πέναλτι στο 50ο λεπτό, άνηκε στο Αυλωνάρι.  
Ο Φρυγανάς με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 2-2
Η Τριάδα άσκησε πίεση από την αρχή του αγώνα και στο 10ο λεπτό έχασε την πρώτη ευκαιρία όταν το σουτ του Γραμματικού έφυγε ψηλά άουτ. Στο 18ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης επιχείρησε σουτ που απέκρουσε ο Χροναίος. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 21ο λεπτό, όταν ο Καραντάκης πέρασε τον Χροναίο αλλά ο Καραμπίνης πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ. Το σκορ άνοιξε στο 35ο λεπτό, με σουτ του Σαρρή έξω από την μεγάλη περιοχή. Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς άλλες φάσεις.
Στο 49ο λεπτό, ο Κάμπαξης είδε ανατροπή την βουτιά του Χασάνδρα και έδωσε πέναλτι υπέρ της Τριάδας. Ο Καραντάκης εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 2-0. Η φάση αυτή πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές του Α. Ο. Αυλωναρίου που βγήκαν στην αντεπίθεση και μείωσαν γρήγορα. Στο 53ο λεπτό, ο αρχηγός της ομάδας μας Γιάννης Βογιατζής με σουτ μετά από πάσα του Δημά έκανε το 2-1.
Η ισοφάριση ήρθε στο 80ο λεπτό, με εντυπωσιακή κεφαλιά του Χάρη Φρυγανά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παναγιώτη Ηλία.
Από τον πάγκο της ομάδας μας αποβλήθηκαν για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή ο προπονητής Βαγγέλης Τόγιας και ο Δημήτρης Παππάς. Και οι δύο διαμαρτυρήθηκαν για αντιαθλητικά κτυπήματα ποδοσφαιριστών της Τριάδας πάνω στον Γιώργο Δημά, σε δύο περιπτώσεις.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Κόκκος, Μαρούλης, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Τζελίλης(46΄Δημάς), Μακρής, Βογιατζής(86΄Φραγγής), Ηλίας, Κοτρόζος(71΄Δαφνής)

Το επόμενο Σάββατο στις 4 το απόγευμα ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται την Δροσιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: