.........

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Μπορούσαμε την νίκη! Ο αγώνας και πλούσιο φωτυορεπορτάζ.

*πηγή:  http://dinataathlitika.gr (Ρεπορτάζ-φωτορεπορτάζ: Αποστ. Αποστολίδης)
Το Αυλωνάρι ήταν η ομάδα που ήθελε περισσότερο το , 3ποντο για να ξεφύγει ακόμα περισσότερο, από οποιαδήποτε περιπέτεια παραμονής, όμως η Δροσιά πήρε την ισοπαλία στο ΄΄Νίκος Κούκης΄΄ και έδειξε ότι δίκαια θεωρείται ομάδα των ισοπαλιών και των εκτός έδρας επιτυχιών….!
Το Αυλωνάρι του Βαγγέλη Τόγια, είχε κατοχή της μπάλας σχετικά, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο δεν μπόρεσε να κατακτήσει το πολυπόθητο ΄΄τρίποντο΄΄, αλλά και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις καλές ευκαιρίες που είχε για γκολ. Την νίκη όμως θα μπορούσε να πάρει και η Δροσιά, που ειδικά στο β’ μέρος ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, αλλά σκόνταψε πάνω στον εκπληκτικό Χροναίο, που έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις.
Οι ΄΄κιτρινόμαυροι΄΄ του Αυλωναρίου, πάντως έδειξαν ότι θα φτάσουν στον στόχο τους σύντομα, καθώς έχουν επανέλθει στα αγωνιστικά τους στάνταρ, που είχαν δείξει στον α’ γύρο… Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι και μέσα στο α’ 10λεπτο είχαν κερδίσει 5 κόρνερ, πιέζοντας πολύ δυνατά τους φιλοξενούμενους κλαι αναζητώντας από την αρχή το γκολ! Με την πάροδο όμως του χρόνου, η Δροσιά ισορρόπησε και βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση.
Στο β’ μέρος το παιχνίδι ήταν ακόμα πιο καλό ποιοτικά με γκολ, πολύ δύναμη, πάθος για την νίκη πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια και από τις δύο ομάδες, που ικανοποίησαν απόλυτα τους θεατές που βρέθηκαν στο ΄΄Νίκος Κούκης΄΄ και παρακολούθησαν τον αγώνα…
Το τελικό 1-1 συγκριτικά και όπως διαμορφώθηκε πρέπει να θεωρείται δίκαιο…!
*ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ:
• 16’ ο Ντουμάνης αποκρούει εντυπωσιακά σέντρα σουτ του Ηλία,
• 26’ και πάλι ο γκολκίπερ της Δροσιάς, μπλοκάρει την μπάλα μετά από φάουλ του ΄΄σπεσιαλίστα΄΄ του είδους Ηλία.
• 29’ η πρώτη καλή ευκαιρία για την Δροσιά! Ο Ντουμάνης επαναφέρει την μπάλα στο παιχνίδι με δυνατό βολέ, ο Παναγιωτάκος κερδίζει με την επιμονή του, την μπάλα και την γυρίζει στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, αλλά το σουτ του Κηπιώτη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, πέρασε απελπιστικά άουτ.
• 33’ σουτ του Λάμπρου από καλή θέση, μπλόκαρε σταθερά ο Χροναίος,
• 36’ ασίστ του Ηλία στον Δημά, ο οποίος μπαίνει στην περιοχή λίγο πριν …σκοράρει, ο Μαντζούνης του παίρνει την μπουκιά απ’ το στόμα, ΄΄τσιμπώντας΄΄ την μπάλα σε κόρνερ.
• 41’ ο Ηλίας, μεταβιβάζει πολύ ωραία στον Δημά, που από πλάγια θέση, σέντραρε παράλληλα προς το τέρμα, όμως ο Ντουμάνης αποκρούει εντυπωσιακά και δεν αφήνει περιθώρια στον Φραγκή που καιροφυλακτούσε να ΄΄σπρώξει΄΄ την μπάλα στα δίκτυα! Στην επανάληψη και
52’ ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, ο Κοτρόζος τροφοδότησε τον Δημά, ο νεαρός από αριστερά απέφυγε τον Μαντζούνη και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Ντουμάνη, ανοίγοντας το σκορ! Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ, δείγμα του ταλέντου του νεαρού Δημά…
• 56’ ο Χροναίος έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα σε σουτ του Λάμπρου
• 59’ ξανά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, σώζει την εστία του με εκπληκτική απόκρουση, σε φάουλ-κεραυνό του Μαντζούνη από τα 30 μέτρα.
• 69’ ο Κόκκος πλαγιοκοπεί την άμυνα της Δροσιάς, βγάζει σέντρα παράλληλη προς το τέρμα του Ντουμανη, όμως εκεί Φραγκής και Μακρής δεν μπορούν να βρουν την μπάλα και να την στείλουν στα δίκτυα!
73’ ΓΚΟΟΟΛ! 1-1, ο Παναγιωτάκος, λίγο έξω από την περιοχή και με ξαφνικό σουτ, πάνω στην κίνηση, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Χροναίου και φέρνει το παιχνίδι στα ίσια. Γκολ σπάνιας ομορφιάς!
• 75’ από πάσα του Δημά, πλασέ του Κοτρόζου και η μάλα πέρασε ελάχιστα άουτ…
• 92’ καλοχτυπημένο φάουλ του Ηλία και η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ, δίπλα από το δεξιό κάθετο δοκάρι του τέρματος του Ντουμάνη…
Διαιτητής: Βαλ. Βρακάς, με συνεργάτες τους Κών. Αργύρη και Δημ. Χουλιάρα. ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγ. Τόγιας): Χροναίος, Μαρούλης, Μπρεγκανάκου (46’ Κόκκος), Καραμπίνης, Φρυγανάς Χαρ., Βασιλείου Β., Κοτρόζος (76’ Τζελίλι), Μακρής, Φραγκής (89’ Πόγκας), Ηλίας, Δημάς. ΔΡΟΣΙΑ (Δημ. Αντωνόπουλος): Ντουμάνης, Ρέν. Τσούτης, Μαντζούνης, Κηπιώτης, Α. Τσούτης, Σφυρόπουλος (79’ Ρίτσα), Φρυγανάς Χρ., Καρόκης, Παναγιωτάκος (92’ Βοϊλάκης), Αντωνόπουλος, Λάμπρου (57’ Λίφο).
***ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ του ΑΓΩΝΑ: 











































ννννν

Δεν υπάρχουν σχόλια: