.........

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Μπορούσε το 2πλό ο ΑΟ Αυλωναρίου (φωτορεπορτάζ)

Λουκίσια-αποστολή για το ''ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ'' & τον 9.65fm: Αποστόλης Αποστολίδης.

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, με τεράστια βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες… Οι γηπεδούχοι των Λουκισίων, είχαν πολύ δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και κάθε αγωνιστική, δίνουν κυριολεκτικά μάχη …ζωής για να κρατηθούν στην κατηγορία, με φανερά σημάδια βελτίωσης τον τελευταίο καιρό! Το Αυλωνάρι, έκανε πολύ καλό πρώτο γύρο, όμως στον β’ δεν φαίνεται να πατάει καλά και μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, έχει μπλέξει σε …περιπέτειες.
Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ήθελαν το 3ποντο, ένα παιχνίδι που δεν ήθελα κανείς να χάσει, ένα παιχνίδι, όπου όποιος έβαζε έστω και μισό γκολ θα πανηγύριζε το τρίποντο, τελικά δεν έγινε τίποτα από αυτά και το ΄΄Χ΄΄ μπορούμε να πούμε ότι βόλεψε και τους δύο!
Απ’ το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν φανερό ότι οι ΄΄πορτοκαλί΄΄ αλλά και οι ΄΄κιτρινόμαυροι΄΄ προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους, να κρατήσουν το ΄΄0΄΄ πίσω και ότι ερχόταν επιθετικά καλοδεχούμενο....
Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πιο κινητικοί, δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ και να πάρουν την πολύτιμη νίκη χωρίς όμως να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν κάποια…!
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι τα Λουκίσια από το 34’ αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ελευθερίου, που είδε την κίτρινη από τον διαιτητή (πάνω στο παιχνίδι), θεώρησε όμως σκόπιμο να τον βρίσει, με τον δεύτερο να του βγάζει δικαιολογημένα την απευθείας κόκκινη και να τον στέλνει στα αποδυτήρια.
Σε γενικές γραμμές το Αυλωνάρι είχε περισσότερη κατοχή, θα μπορούσε να φύγει με το διπλό, ανάλογα με τις ευκαιρίες, όμως τα Λουκίσια, έστω και με δέκα παίκτες, πάλεψαν και έδειξαν ικανά να κάνουν τη ζημιά, αν και σ’ αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Βαγγ. Τόγια έδειξε να είναι πολύ προσεκτική και βελτιωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα, σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, που δεχόταν πολλά γκολ! Θα χαρακτηρίζαμε δίκαιη την μοιρασιά, των βαθμών και πλέον οι δύο αντίπαλοι θα πρέπει να ψάξουν στα επόμενα παιχνίδια τους, τους πόντους που οδηγούν στην σωτηρία… ---οι κυριότερες φάσεις: • Στο 11’ δυνατό σουτ του Βογιατζή, η μπάλα κατευθυνόταν στο τέρμα, βρήκε όμως σε πόδι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ. 19’ από φάουλ του Ηλία λίγο έξω από την περιοχή και πλάγια η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και φεύγει άουτ… • 22’ λίγο έξω από την περιοχή, σουτ του Φρούσση από δεξιά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. • 30’ καλό φάουλ του Βαρσαμά για τα Λουκίσια, έφυγε άουτ. 34’ ο Ελευθερίου είδε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε. • 47’ καλό φάουλ του Μακρή, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. • 57’ «κεραυνός» του Τριανταφύλλου, δεν βρήκε στόχο. • 59’ ο Ηλίας τροφοδότησε τον Βογιατζή, αλλά το σουτ στην κίνηση του ΄΄Βόγια΄΄ έδιωξε πολύ ωραία ο Α. Ντελής. • 69’ επικίνδυνο φάουλ του Φρούσση από καλή θέση πέρασε άουτ. • 78’ ο Κόκκος μπήκε στην περιοχή των Λουκισίων από πλάγια, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει θετικά την πολύ καλή του προσππάθεια! • 81’ ο Δημάς ΄΄τρυπάει΄΄ την άμυνα των γηπεδούχων, πλασάρει όμως χωρίς αποτέλεσμα. Το παιχνίδι είχε πάθος, δύναμη, δυνατές μονομαχίες, οι δύο αντίπαλοι καίγονταν για βαθμούς, αλλά προς τιμήν τους οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν, είχαν άψογη συμπεριφορά, απέφυγαν οποιαδήποτε εσκεμμένη ενέργεια ή αντιαθλητική δραστηριότητα. Όπως και να’ χει, οι δύο ομάδες παραμένουν σε δύσκολη θέση, κύρια οι γηπεδούχοι και καλούνται στις επόμενες αγωνιστικές βρουν τους πολύτιμους πόντους, ώστε να ανασάνουν βαθμολογικά και να σώσουν όσο πιο άνετα και γρήγορα γίνεται την παρτίδα.... Άριστη η διαιτησία του Γιώργου Κασομούλη, καθώς και των συνεργατών του Διονύση Δανιηλίδη και Γιώργου Στρουμπούλη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ΛΟΥΚΙΣΙΑ (Τάσος Ταυταρίδης): Ντελής Α., Κωνσταντόπουλος, Μπουλούκος, Μπαϊμπάκης, Ντελής Δ., Φρούσσης, Λουκατζίκος Μ. (90’ Λουκατζίκος Ι.), Κουτσαυλής, Τριανταφύλλου (78’ Σεϊντάρας), Βαρσαμάς, Ελευθερίου. ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγέλης Τόγιας): Πετράκης, Κόκκος, Μαρούλης, Καραμπίνης, Βασιλείου Δ. (55’ λ.τρ. Μπρεγκανάκου), Βασιλείου Β., Κοτρόζος, Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας, Τζελίλι (60’ Δημάς, λ.τρ. 82’ Πόγκας).
***ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:














































Δεν υπάρχουν σχόλια: