.........

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΣΠΑΣΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ: ΙΣΤΙΑΙΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-2

Τον πρώτο βαθμό με αντίπαλο την Ιστιαία εκτός έδρας, στην Α΄ κατηγορία τα τελευταία χρόνια, πήρε ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Μέχρι σήμερα μόνο ήττες είχε στην έδρα των Βορειοευβοιωτών. Παίζοντας με πάθος κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, αλλά και να ισοφαρίσει στο τέλος, όταν ο αγώνας πήγε να πάρει άσχημη τροπή, γεγονός που δείχνει το ψυχικό σθένος των ποδοσφαιριστών.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου προηγήθηκε στο 27ο λεπτό, με σουτ του Τέλη Μακρή και λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης έχασε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του αφού η κεφαλιά από καλή θέση κατέληξε άουτ. Η Ιστιαία απάντησε με δύο ευκαιρίες χωρίς να παραβιάσει την εστία του Πετράκη και έτσι το ημίχρονο έληξε 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση για να γυρίσουν το παιχνίδι όμως η άμυνα του Αυλωναρίου κράτησε καλά μέχρι το 75ο λεπτό. Τότε ο Χρήστος Ανέστης προειδοποίησε αφού σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Τσολάκος με σουτ ισοφάρισε 1-1. Το εφιαλτικό τρίλεπτο είχε σαν κατάληξη το δεύτερο γκολ της Ιστιαίας με σουτ του Χρήστου Ανέστη στη επόμενη φάση.
Στο 80ο λεπτό, ο Βαγγέλης Δήμου με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχει πραγματοποιήσει ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα στο πρωτάθλημα της Α΄ Εύβοιας αφού τις δύο πρώτες αγωνιστικές με δύσκολους εκτός έδρας αγώνες έχει 4 βαθμούς, έχοντας επιτύχει νίκη στην Χαλκίδα επί του Ολυμπιακού και ισοπαλία στην Ιστιαία. την Κυριακή αντιμετωπίζει την Αρτάκη στο Αυλωνάρι με τον κόσμο στο πλευρό του και φιλοδοξεί να συνεχίσει την καλά πορεία του.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Μαρούλης, Μπρεγκανάκου(82΄Αϊδίνης), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Λαθουράς(69΄Δήμου Ε.), Δήμου Η., Μακρής, Σεϊντόπουλος, Κοτρόζος(93΄Φραγγής)



Δεν υπάρχουν σχόλια: