.........

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε την Κυριακή με 3-1 από την Αρτάκη στην έδρα του. Αν και ξεκίνησε καλά το παιχνίδι δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες στην αρχή, το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε προβλήματα στην ανάπτυξη της ομάδας και η έμπειρη Αρτάκη κατάφερε να πάρει την νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο το Αυλωνάρι έλεγξε καλύτερα το παιχνίδι αλλά στο δεύτερο μέτρησε και η κούραση από την υπερπροσπάθεια και την καλή εμφάνιση στην Ιστιαία.
Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Βασιλείου σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 11ο λεπτό, ο Μακρής έπιασε κεφαλιά από την μικρή περιοχή που απέκρουσε ο Ευαγγελινός. Η Αρτάκη στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη στην εστία του Αυλωναρίου άνοιξε το σκορ. Στο 17ο λεπτό, ο Ανέστης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πετράκη.
Στο 19ο λεπτό, ο Καραμπίνης ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά μετά από έξοχη εκτέλεση φάουλ του Ηλία Δήμου. Το ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις και έτσι παρέμεινε το 1-1.  
Στο 49ο λεπτό, ο Πετράκης έπεσε στα πόδια του Μαστροκώστα και αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 56ο λεπτό, η Αρτάκη εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Πετράκη και με σουτ του Φωτιάδη προηγήθηκε 1-2. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι συντήρησαν το προβάδισμα οργανώνοντας την αμυντική τους λειτουργία καλύτερα και παγώνοντας το παιχνίδι. Το Αυλωνάρι δεν βρήκε ρυθμό και δεν απείλησε καθόλου την εστία του Ευαγγελινού. Στο 80ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και τρίτο γκολ με κεφαλιά του Λούκα που πρόλαβε την έξοδο του Πετράκη.


Ο Α. Ο. Αυλωναρίου μετά από δύο πολύ καλές εμφανίσεις και σημαντικά αποτελέσματα εκτός έδρας δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ίδιο και στην έδρα του. Το ευχάριστο είναι ότι έχει τον κόσμο στο πλευρό καθώς την Κυριακή στην καινούργια εξέδρα βρέθηκε αρκετός κόσμος και σίγουρα θα συνεχίσει καλύτερα. Το επόμενο Σάββατο δίνει δύσκολο αγώνα στο Αλιβέρι με τον Ταμυναϊκό.
Η σύνθεση του Α. Ο.Α: Πετράκης, Μαρούλης, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου(20΄Λαθουράς), Σεϊντόπουλος(68΄Βογιατζής), Δήμου Η., Μακρής(80΄Δήμου Ε.), Δημάς, Κοτρόζος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: