.........

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ 8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ"

Το 8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Αυγούστου, στο ομώνυμο γήπεδο, με την συμμετοχή του Ταμυναϊκού, του Δύστου και του Αυλωναρίου. Μετά από την διεξαγωγή τριών αγώνων 40 λεπτών μεταξύ των ομάδων την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ταμυναϊκός, την δεύτερη το Αυλωνάρι ενώ τρίτος κατετάγη ο Δύστος. Αν και οι ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας το θέαμα ήταν πολύ καλό και ικανοποίησε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.
Στο πρώτο παιχνίδι ο Α. Ο. Αυλωναρίου νίκησε τον Α. Ο. Δύστου με 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό, ο Γιάννης Βογιατζής με σουτ αξιοποιώντας πολύ καλή πάσα του Γιώργου Δημά. Στο 20ο λεπτό, ο Δύστος ισοφάρισε με σουτ του Άρη Πηλιχού από την μικρή περιοχή. Το 2-1 σημείωσε ο Βαγγέλης Δήμου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.
Στο δεύτερο παιχνίδι ο Ταμυναϊκός επικράτησε εύκολα του Δύστου με 3-0. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αυλωναρίου Βασίλης Τσαλιαγκός άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό. Ο Λεωνίδας Πιλάτης με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 στο 25ο λεπτό και ο Γιάννης Τσάγκος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 τρία λεπτά αργότερα.
Στο τρίτο παιχνίδι που στην ουσία ήταν σαν τελικός ο Ταμυναϊκός επικράτησε του Αυλωναρίου με 2-1 και κατέκτησε το τρόπαιο. Στο 19ο λεπτό, ο Τέλης Μακρής με πέναλτι άνοιξε το σκορ. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Παντελής Κοτρόζος αφού ανατράπηκε στην περιοχή από τον Βασίλη Φωτιά. Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα του Αυλωναρίου, ο Χρήστος Συλβέστρος, ισοφάρισε για τον Ταμυναϊκό με κεφαλιά στο 39ο λεπτό. Στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης ο Βασίλης Τσαλιαγκός ανατράπηκε στην περιοχή από τον Γιώργο και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Γιάννης Τσάγκος κάνοντας το τελικό 2-1.
Ο Γιώργος Κρόκος στα δύο παιχνίδια χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του. Έπαιξαν οι τερματοφύλακες Γιώργος Πετράκης και Γιώργος Χροναίος από ένα παιχνίδι αντίστοιχα και οι Βαγγέλης Αϊδίνης, Γιάννης Κοντοβάς, Δημήτρης Βασιλείου, Δημήτρης Λαθουράς, Γιάννης Ανδρέου, Κώστας Σεϊντόπουλος, Γιώργος Δημάς, Γιάννης Βογιατζής, Χάρης Φρυγανάς, Γιώργος Τσαλιαγκός, Βαγγέλης Δήμου, Αντριάνο Μπρεγκανάκου, Δημήτρης Καραμπίνης, Βασίλης Βασιλείου, Νίκος Κόκκος, Τέλης Μακρής, Παντελής Κοτρόζος, Σπύρος Μαρούλης, Ηλίας Παππάς, Σαράντης Ρέτσας, Εριόλ Σούτι αλλά και Βασίλης Τσαπέρος που παίζει σε ομάδα του Βόλου.
Η βαθμολογία του 8ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ"
1.Ταμυναϊκός  6β 5-1 
2. Αυλωνάρι  3β 3-3
3. Δύστος 0β 1-5

Το κύπελλο στον νικητή απένειμε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Κούκης





Δεν υπάρχουν σχόλια: