.........

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

Το Σαββατοκυριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της Εύβοιας, με την παρουσία του Α. Ο. Αυλωναρίου για δέκατη συνεχόμενη χρονιά και 18 συνολικά παρουσίες στα 58 χρονια από την ίδρυσή του. Πριν την προπόνηση της Παρασκευής έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, του νέου προπονητή Γιώργου Κρόκου και της διοίκησης της ομάδας. 
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου ενισχύθηκε την φετινή μεταγραφική περίοδο με τον ταλαντούχο  ποδοσφαιριστή που έχει αγωνισθεί και στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, Ηλία Δήμου αλλά και με την επιστροφή του Κώστα Σεϊντόπουλου. Επίσης στο ρόστερ προστέθηκε ο έμπειρος Γιάννης Κοντοβάς που αγωνιζόταν σε ομάδες της Μαγνησίας. Από την ομάδα αποχώρησε μόνο ο Παναγιώτης Ηλίας που γύρισε στην ομάδα του χωριού του τον Δύστο. Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στο τέλος Οκτωμβρίου αλλά δεν αναμένονται άλλες προσθήκες εκτός από τις επιστροφές των Σούτι και Τσαλιαγκού.
Η κλήρωση του πρωταθλήματος έφερε το Αυλωνάρι να αγωνίζεται την πρώτη αγωνιστική στην Χαλκίδα με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το απόγευμα στις 5.30 και ο Α. Ο. Αυλωναρίου θα παλέψει για ένα θετικό ξεκίνημα. 
Οι αγώνες του Αυλωναρίου στον πρώτο γύρο είναι:
1η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ
2η αγωνιστική
ΙΣΤΙΑΙΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ
3η αγωνιστική
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΡΤΑΚΗ
4η αγωνιστική
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ
5η αγωνιστική
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΙΔΗΨΟΣ
6η αγωνιστική
ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ
7η αγωνιστική
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ
8η αγωνιστική
ΑΥΛΩΝΑΡι-ΕΡΕΤΡΙΑ
9η αγωνιστική
ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ
10η αγωνιστική
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΔΡΟΣΙΑ
11η αγωνιστική
ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ
12η αγωνιστική
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
13η αγωνιστική
ΖΑΡΑΚΕΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ
14η αγωνιστική
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΥΛΙΔΑ
15η αγωνιστική
ΤΡΙΑΔΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Στο δεύτερο γύρο τα παιχνίδια θα διεξαχθούν αντίστροφα.
Ευχόμαστε όλοι την καλύτερη παρουσία του Α. Ο. Αυλωναρίου στο πρωτάθλημα με καλό ποδόσφαιρο και τον κόσμο του στο πλευρό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: