.........

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ 2-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου επιβλήθηκε με 2-0 της Δροσιάς, την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨. Με την νίκη αυτή αναριχείθηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς σε 10 αγώνες. Η Δροσιά έμμεινε στην 14η θέση με 7 βαθμούς και μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει διαφορά 6 πόντων γεγονός που δείχνει την σημασία αυτού του αποτελέσματος.
Το Αυλωνάρι είχε ένα πολύ καλό εικοσάλεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όπου έχασε πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά σημείωσε τα δύο γκολ στην επανάληψη μέσα σε 4 λεπτά!
Μόλις στο 2ο λεπτό παρουσιάστηκε η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι όταν ο Σεϊντόπουλος έκανε συρτή σέντρα από δεξιά, το σουτ του Βογιατζή όμως στο πρώτο δοκάρι κατέληξε άουτ. Η επόμενη φάση ήρθε στο 27ο λεπτό, πάλι με τον Βογιατζή, όταν το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ. Στο 32ο λεπτό, ο Βασίλης Βασιλείου μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, γυρίζει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, ο Βογιατζής σουτάρει και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο Βογιατζής με τακουνάκι βγάζει σε καλή θέση μέσα στην περιοχή τον Σεϊντόπουλο, οι αμυντικοί όμως κόντραραν το σουτ που επιχείρησε. Στο 42ο λεπτό, ο Ηλίας Δήμου από καλή θέση μέσα στην περιοχή δεν μπορεί να σκοράρει καθώς οι αμυντικοί έπεσαν πάνω στο σουτ και έδιωξαν. Στην μοναδική ευκαιρία των φιλοξενουμένων στο πρώτο ημίχρονο, ο Πετράκης απέκρουσε φάουλ του Σπυρόπουλου.
Η μπάλα περνά πάνω από τον τερματοφύλακα και καταλήγει στα δίκτυα
Ο Λαθουράς  σουτάρει
Το δεύτερο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις όμως σε δύο από αυτές ο Α. Ο. Αυλωναρίου σκόραρε. Συγκεκριμένα στο 73ο λεπτό, ο Δημήτρης Λαθουράς επιχείρησε σέντρα σουτ από δεξιά μέσα από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα κατέληξε στην πίσω γωνία των δικτύων του αντίπαλου τερματοφύλακα γράφοντας το 1-0. Στο 77ο λεπτό, ο Ηλίας Δήμου έκλεψε την μπάλα  από τους αντιπάλους του μπήκε στην περιοχή και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Λίγα λεπτά αργότερα ο διαιτητής Πόγκας κακώς ακύρωσε γκολ του Βογιατζή, αφού θεώρησε ότι έγινε φάουλ στον τερματοφύλακα από τον Ηλία Δήμου, γεγονός το οποίο δεν ισχύει! Η Δροσιά στην μοναδική καλή της στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο έφθασε κοντά στο γκολ στο 83ο λεπτό, όμως το διαγώνιο συρτό σουτ του Ειρηναίου Τσούτη κατέληξε άουτ. 
Στην τελευταία φάση του αγώνα ένα λεπτό πριν την λήξη ο Φραγγής έκανε σεντρα από αριστερά η  μπάλα κτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Δημάς, Φραγγής, Καραμπίνης, Βασιλείου Δ., Βασιλείου Β.(86΄Φρυγανάς), Σεϊντόπουλος, Μακρής, Βογιατζής(88΄Δήμου Β.), Δήμου Η., Λαθουράς(90΄Μαρούλης).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Δήμου αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε στην κυρία Μαρία Κούκη, σύζυγο του ιδρυτή του Α. Ο. Α. Νίκου Κούκη και μητέρα του σημερινού προέδρου Περικλή Κούκη!
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Λήλαντα Βασιλικού.




Δεν υπάρχουν σχόλια: