.........

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ

Την ήττα για δεύτερη χρονιά και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-0, γνώρισε ο Α. Ο. Αυλωναρίου στην Μακρυκάπα. Για άλλη μια φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι ξεκίνησε νωθρά, δέχθηκε δύο γκολ, προσπάθησε στην συνέχεια, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν βρήκε στόχο. Η εικόνα ήταν καλύτερη σε σχέση με τον αγώνα στην Καστέλλα, όμως η αστοχία στην επίθεση δεν έφερε καλύτερο αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο εικοσάλεπτο, σημείωσαν τα δύο γκολ και στη συνέχεια περιορίστηκαν στο να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Στο 7ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι όταν η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Λαθουρά μέσα στην περιοχή και ο Ντούμας με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-0. Στο 20ο λεπτό, ο Ζαούρης προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Πετράκη που με τα δάκτυλα έδιωξε την μπάλα η οποία κατέληξε στον Τσομάσκα και ο τελευταίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Για το γκολ αυτό υπάρχει η υποψία ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ!
Το Αυλωνάρι στην συνέχεια ανέβασε ρυθμό πίεσε την εστία των γηπεδούχων και έχασε ευκαιρίες να γυρίσει το παιχνίδι. Αρχικά ο Βογιατζής βγήκε τετ-α-τετ με τον Κυριακόπουλο, αλλά ο Θωμόπουλος πρόλαβε και έκοψε πριν το σουτ. Στο 43ο λεπτό, ο Μακρής ένα περίπου μέτρο από την γραμμή του τέρματος έστειλε την μπάλα πάνω στους αμυντικούς και στο επόμενο λεπτό, ο Θωμόπουλος με το κεφάλι έδιωξε και πάλι πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα σε εκτέλεση φάουλ του Δήμου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου είχε την υπεροχή και πίεσε έντονα την αντίπαλη εστία κυρίως μετά το 64ο λεπτό, όταν η Μακρυκάπα έμμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σηφάκη για αντιαθλητικό κτύπημα στον Σεϊντόπουλο. Στο 70ο λεπτό, ο Μακρής από καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 77ο λεπτό, ο Πετράκης έδιωξε με τα πόδια σε τετ-α-τετ του Τσομάσκα και στο 85ο λεπτό, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε πολύ καλό σουτ του Κοτρόζου. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Κοτρόζος με κόκκινη κάρτα για εξύβριση. 
Την ερχόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο 'ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Δροσιά. Η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Όλοι οι φίλοι του Α.Ο.Α. θα είναι στο γήπεδο στο πλευρό της ομάδας. Άλλωστε μετά την τοποθέτηση του σκέπαστρου οι  συνθήκες παρακολούθησης του αγώνα θα είναι ακόμη καλύτερες!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Μαρούλης(37΄Δημάς), Λαθουράς, Βασιλείου Δ., Καραμπίνης, Βασιλείου Β., Σεϊντόπουλος(84΄Μπρεγκανάκου), Μακρής, Βογιατζής, Δήμου Η., Κοτρόζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: