.........

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ! ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-1

Πολύ καλά στάθηκε ο Α. Ο. Αυλωναρίου, την Κυριακή το απόγευμα στο Βασιλικό, απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο που κάνει πρωταθλητισμό. Στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο, είχε δοκάρι, προηγήθηκε στο σκορ αλλά ένα λάθος στην άμυνα έφερε γρήγορα την ισοφάριση. Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων άλλαξε τα δεδομένα και παρά την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών δεν ήρθε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν το σκορ ήταν 2-1 ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Φραγγή στην περιοχή!
Πανηγυρισμοι για το γκολ του ΑΟΑ
Η πρώτη σπουδαία φάση του αγώνα ήταν στο 39ο λεπτό, όταν ο Ηλίας Δήμου με κεραυνό από 30 μέτρα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 41ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος με πλασέ μετά από πάσα του Δήμου άνοιξε το σκορ, παγώνοντας το Βασιλικό. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος πάσα στην άμυνα και με τον Αγραφιώτη που έκλεψε την μπάλα ισοφάρισαν σε 1-1.
Δοκάρι και την πάσα στο γκολ ο Ηλίας Δήμου
Στην αρχή του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό, ο Μπράχο με σουτ από την μικρή περιοχή σημείωσε το 2-1. Στο 56ο λεπτό, ο Φρααγγής ενώ είχε μπει στην περιοχή και ετοιμαζόταν να σουτάρει τραβήχτηκε από αντίπαλο έπεσε στο έδαφος αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών. Μάλιστα απέβαλε από τον πάγκο και τον προπονητή του Αυλωναρίου, Γιώργο Κρόκο, για διαμαρτυρία! Στο 84ο λεπτό, ο Μαστροκώστας με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το τελικό 3-1.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Πετράκης, Ρέτσας(87΄Δήμου Ε.), Μαρούλης, Καραμπίνης, Κόκκος(46΄Φρυγανάς), Βασιλείου Β., Σεϊντόπουλος(65΄Βογιατζής), Μακρής, Δημάς, Δήμου Η., Φραγγής.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδι "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την ΑΕΚ Χαλκίδας.








Δεν υπάρχουν σχόλια: