.........

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ 1-0

Ένα καλό πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αρκετό για τον Α. Ο. Αυλωναρίου για κάτι θετικό στην Αρτάκη. Έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες και δέχθηκε ένα γκολ από αδράνεια και έτσι έφυγε με την πίκρα της ήττας από μια δύσκολη έδρα. 
Το Αυλωνάρι είχε καλύτερη κυκλοφορία και κατοχή στα πρώτα 40 λεπτά και έφθασε πολύ κοντά στο γκολ δύο φορές. Στο 15ο λεπτό, ο Φραγγής μετά από πάσα του Μακρή βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 22ο λεπτό, αντίστοιχη φάση με τον Κοτρόζο να στέλνει την μπάλα στην συμβολή των δοκών χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Τελευταία φάση για το Αυλωνάρι το φάουλ του Δήμου στο 38ο λεπτό που κατέληξε άουτ.
Η Αρτάκη στην μοναδική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο σημείωσε το πολύτιμο γκολ που της έδωσε τους τρεις βαθμούς! Ο Τουρκοχωρίτης μετά από κόρνερ του Καραχάλιου εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Πετράκη και την αδράνεια των αμυντικών και με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα σουτ του Λειβαδίτη έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πετράκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν απείλησε την αντίπαλη εστία παρά την πίεση που άσκησε για την ισοφάριση. Η Αρτάκη έφθασε κοντά σε δεύτερο γκολ, όμως ο Πετράκης έδιωξε δύσκολα σουτ του Καραχάλιου. Στο 86ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε ο Λούκας με δύο κίτρινες κάρτες.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Βασιλείου Δ.(84΄Λαθουράς), Φρυγανάς, Βασιλείου Β., Σεϊντόπουλος(65΄Δημάς), Μακρής, Κοτρόζος, Δήμου Ηλ., Φραγγής(72΄Βογιατζής)
Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, ο Α. Ο. Αυλωναρίου θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Χαλκίδας, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨, στον εξ αναβολής, λόγω του χιονιού, αγώνα του πρωταθλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: